Aparatele dentare – un ajutor de nadejde pentru un zambet ca din reviste

Sanatatea orala este extrem de importanta pentru un zambet curat, insa partea estetica este la fel de importanta. In ultimii ani, tot mai multi romani trec pragul cabinetelor stomatologice din dorinta de a avea dinti drepti si stralucitori. Contrar credintelor populare, dantura se poate indrepta la orice varsta, durata de tratament fiind insa mult mai lunga.

Cele mai inovatoare aparate dentare

Tehnologia a avansat, iar medicina a profitat de lucrul acesta pentru a dezvolta produse si materiale menite sa ofere confort pacientilor. In trecut, aparatele dentare erau inestetice, greu de purtat cauzand un real complex pacientilor. In prezent, exista aparate aproape invizibile. Suna greu de crezut? Ei bine, nu!

Aparatul dentar spark, spre exemplu, permite pastrarea aceluiasi stil de viata fara restrictii alimentare. Pacientii pot consuma orice alimente isi doresc, inclusiv cafea sau vin singurul aspect de care trebuie sa tina cont este igiena riguroasa. Inaintea meselor, aparatul se scoate, urmand sa fie asezat la loc la final.

Din lipsa de timp, oamenii ajung mult mai rar la medicul stomatolog, insa gratie tehnologiei TruGEN™, pacientii nu trebuie sa isi mai faca probleme. Acestia trebuie sa vina la medic la 2-3 luni pentru evaluare, timpul de tratament fiind astfel eficientizat.

Un astfel de aparat prezinta o serie de avantaje:

  • Este aproape insesizabil, din jur nu isi vor da seama de prezenta alignerele dentare;
  • Se poate scoate inaintea oricarei mese pentru un plus de confort;
  • Este usor de purtat, nu produce niciun discomfort si nici nu cauzeaza sanatatii gingivale;
  • Nu interfereaza cu activitatile zilnice putand fi purtat cu incredere chiar si la sala;
  • Este realizat dintr-un material neted oferind un plus de confort in timpul zilei.

Durata tratamentului difera in functie de fiecare pacient in parte si de problemele dentare intampinate. Medicul stomatolog este cel care va face o evaluare, va pune un diagnostic si va stabili un plan de tratament personalizat. Problemele dentare se repara mult mai repede daca pacientul este determinat, focusat si respecta cu strictete sfaturile oferite privind igiena orala.

Articolul Anterior

Cum sa castigi bani cu un blog?

Articolul Urmator

3 atuuri ale participarii la cursurile de project management

Cele mai populare