Căciuli de blană pentru bărbați călduroase, pentru iernile friguroase

Căciuli de blană pentru bărbați călduroase, pentru iernile friguroase

Nu este nimic mai distractiv decât o excursie la schi sau o escapadă la o cabină într-un weekend, dar trebuie să te protejezi de căldură acolo, să arăți ca un elf cu vârfurile urechilor înroșite de ger. Asta înseamnă că ar fi bine ca să investești într-o căciulă de iarnă bună.

Ia-ți o căciulă de blană naturală, pentru perioada hibernală! 

Există o mulțime de modele de căciuli de blană bărbați cool, precum cele de pe vesa.ro.

Producătorii încearcă să ofere produse la cel mai înalt standard de calitate, cele mai noi modele inovatoare și funcționale, precum și cele mai tari tipuri de blană naturală în armonie cu tendințele modei actuale, la cele mai atractive prețuri. 

Din fericire, clienții pot economisi chiar și peste 50% la cumpărarea acelorași articole (în cazul de față: căciuli de iarnă pentru bărbați) nu din marile magazine, ci de pe net. Filozofia comerțului online-ului a fost mereu aceea de a oferi produse de calitate la prețuri bune, corecte. 

Sortimentul de căciuli din blană naturală este unul de interes în anotimpul hibernal. Bărbații pot face cumpărături acum dintr-o ofertă de zeci de modele speciale de astfel de accesorii de blană. Nimic mai bun de a te proteja împotriva frigului tăios decât a purta căciuli de iarnă la modă.

Poți alege dintre căciulile cu format retro sau moderne, confecționate din diferite blănuri precum raton, vulpe, miel.

Pe site-ul Vesa.ro veți găsi și articole de blană pentru femei într-o gamă la fel de impresionantă de opțiuni, toate cu adevărat călduroase și potrivite pentru vremea rece. 

Veți arăta minunat purtând asemenea accesorii din blană cool și extrem de confortabile. 

În timpul iernii, căciula, spre deosebire de pălărie, trebuie mai ales ca să acopere urechile în mod eficient pentru a proteja de frig persoana ce o poartă. 

Pentru regiunile foarte reci, nimic nu este mai eficient decât o căciulă care acoperă efectiv creștetul capului, urechile.

Aceste accesorii se etalează în fața cumpăărtorilor în nenumărate forme, culori, materiale și funcționalități. 

Care este căciula de blană potrivită pentru tine după forma capului?

Nu este întotdeauna ușor ca să-ți alegi căciula potrivită.

Iată doar câteva sfaturi pentru a ști ce formă să alegi în funcție de morfologia capului.

Dacă ai o față ovală ești o persoană foarte norocoasă. Tu poți purta orice model de căciulă de blană naturală. Călduroasă să fie.

Cum procedezi dacă ai o față pătrată? Cu multă inteligență! Scopul este de a înmuia trăsăturile faciale cu forme rotunde ale unei căciuli de iarnă. Caută astfel de modele, pentru că le vei găsi mai mult ca sigur. Intuiția ta o să te ajute în această privință.

Fața ta este mai rotundă decât ți-ai putea dori? Orientează-ți alegerea către una dintre formele unghiulare. Important este ca să ocolești modelele de căciuli cu format rotund care îți pot accentua trăsăturile faciale și așa destul de vizibile.

La extrema cealaltă, pentru fețele alungite se recomandă specialiștii? Ideea de la care trebuie ca să pleci este aceea de a compensa lungimea cu lățimea. Iată de ce soluția este de a alege o căciulă cu un volum mai mare pe părțile laterale. Nu opta însă pentru una mult prea plată.

Căciulile din blană pentru bărbații ce se pot cumpăra de la Vesa sunt fabricate din cele mai calitative blănuri naturale, autentice, provenite direct de la furnizori și cusute cu mare atenție la detalii. Fiecare căciulă este aproape o operă de artă, dar una ce se poate achiziționa la un preț relativ accesibil. Dacă vrei să ai aspect spectaculos, ia-ți și tu una dintre ele!

Articolul Anterior

Principalele motive pentru care incaltamintea din piele reprezinta o buna achizitie

Articolul Urmator

Obtine un zambet mai alb si mai stralucitor pentru succes pe plan personal si profesional

Cele mai populare