Care sunt activitatile de care se bucura copiii care frecventeaza scoala Seva?

Copiii merita sa aiba parte de o educatie aleasa, mai ales atunci cand sunt la varste fragede, pentru ca acesta este momentul in care au capacitatea de a asimila foarte usor si foarte repede informatii din diverse domenii.

Parintii care se gandesc sa isi inscrie copiii la scoala Seva pot descoperi in randurile ce urmeaza care sunt activitatile de care se bucura aici elevii, astfel incat sa poata lua cat mai usor o decizie potrivita pentru fetitele si baietii lor! Este vorba despre o institutie alternativa d invatamant, in cadrul careia micutii isi pot contura personalitatea cu ajutorul unor dascali extrem de bine pregatiti, gata sa ii indrume catre o viziune moderna asupra vietii!

Evenimente de familie la scoala Seva

Din dorinta de a solidifica relatia dintre parinti si copii, reprezentantii de la scoala Seva au creat o serie consistenta de evenimente de familie de care se pot bucura atat elevii, cat si mamele si tatii lor. In acest fel, parintii isi pot cunoaste micutii mult mai bine si, in acelasi timp, copiii pot descoperi in parintii lor un sprijin neconditionat, astfel incat sa se simta mult mai increzatori in fortele proprii.

De exemplu, pe lista evenimentelor de familie se numara Garden meeting, o ocazie excelenta prin care parintii pot petrece timp in aer liber impreuna cu micutii lor. Mai mult, la Seva exista si Planting Day, adica un moment ideal pentru elevi si mamele, respectiv tatii lor sa contribuie la imbunatatirea mediului inconjurator prin plantarea unuia sau a mai multor copaci. Halloween Party, Autumn Fair, Christmas Part, Friendship Party, Bunny Auction si Fun with Dads se numara si ele printre evenimentele interesante organizate in fiecare an!

Cele mai citite articole

Testari periodice

Pe lista activitatilor interesante organizate la Seva se numara si Initial Assessment, adica un program prin care noii elevi sunt primiti cu bratele deschise la scoala si, in acelasi timp sunt testati pentru ca profesorii sa stie cum sa isi organizeze planul educational, dar si Autumn Assessment, Winter Assessment si Summer Assessment. Toate aceste testari au rolul de a oferi o imagine de ansamblu asupra modului in care copiii evolueaza, dar si asupra felului in care asimileaza informatiile pe care le primesc.

Zile internationale

Nici zilele internationale, care au o insemnatate aparte nu sunt uitate la Seva. De exemplu, Ziua Internationala a persoanelor in varsta, Ziua Nationala a Romaniei, Ziua Nationala a Finlandei, Ziua 112: toate acestea sunt marcate printr-o serie de activitati deosebite, in cadrul carora elevii pot descoperi atat informatii cu caracter istoric, dar si detalii practice despre cum sa actioneze in diferite situatii.

Cursuri diverse si moderne

Bineinteles, de pe lista activitatilor de care se bucura copiii nu lipsesc nici cursurile diverse si moderne, in cadrul carora acestia isi construiesc, iar apoi consolideaza o cultura generala impresionanta. Profesiorii pun accent pe toate materiile deopotriva, astfel incat sa le insufle celor mici dragostea pentru a invata si descoperi cat mai multe informatii!

Cele mai citite articole

Pe-Internet

Articolul Anterior

Principalele motive pentru a opta pentru lucrari de hidroizolatii cu poliuree de cea ma buna calitate

Articolul Urmator

Slabesti daca te uiti la filme horror – mit sau realitate?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *