Care sunt avantajele de care au parte cei care cumpara ethereum Romania

Ethereum reprezinta o platforma open-source, care este bazata pe o tehnologie de tip block-chain si care permite tuturor dezvoltatorilor sa isi construiasca singuri aplicatii descentralizate interesante. Este vorba despre un proiect initiat in anul 2013 de catre Vitalik Buterin, care si-a dorit sa ajute la facilitarea contractelor inteligente prin intermediul unei retele deschise.

Mai exact, platforma permite publicului larg sa creeze aplicatii pentru care nu sunt necesare sisteme centrale de configurare ori gestionare. Important de stiut este ca moneda care sta la baza intregului sistem se numeste Ether, insa este cunoscuta si ca Ethereum si este cea de-a doua moneda digitala foarte cunoscuta, imediata dupa Bitcoin.

Aplicatii ce pot fi folosite de toata lumea care cumpara Ethereum Romania

In comparatie cu Bitcoin, cei ce folosesc Ethereum pot rula contracte inteligente, care sunt mult mai flexibile decat in cazul primei monede digitale. Este vorba despre contracte similare cu cele fizice, singura diferenta fiind aceea ca documentele inteligente sunt disponibile exclusiv online, in mediul virtual.

Cat despre validarea termenilor din aceste contracte, ea se face cu ajutorul unui sistem predefinit si automatizat, care nu este controlat de cate o autoritate centrala. De exemplu, cei care vor sa faca transferuri de bani se pot bucura de rezultate imediate, atata vreme cat au indeplinit toate conditiile din contracte. Avand in vedere ca Ethereum se desfasoara strict online, oricine poate folosi acest sistem, daca are acces la un calculator conectat la Internet.

Un sistem practic

In comparatie cu sistemul financiar/bancar existent in prezent in Romania, cel care tranzactioneaza Ether este mult mai practic si mai usor de folosit. Consumatorii pot efectua oricate tranzactii isi doresc pe zi, fara a se confrunta cu limite. Este suficient sa aiba acces la un dispozitiv conectat la Internet, fie ca este vorba despre o tableta, un calculator sau un telefon mobil.

Comisioane extrem de reduse

In ceea ce priveste comisioanele practicate pe platforma Ethereum, ele sunt net inferioara fata de comisioanele practicate de institutiile bancare din Romania. Toate taxele percepute pentru transferurile de la Ethereum ajung la utilizatorii care se ocupa in permanenta de intretinerea retelei si care se asigura ca totul functioneaza asa cum trebuie.

O investitie profitabila pe termen lung

Nu in ultimul rand, cei care iau in calcul posibilitatea de folosi platforma Ethereum trebuie sa se gandeasca si la faptul ca ar putea face investii considerabile si profitabile pe termen lung. Exista perioade in care moneda creste extrem de mult, iar atunci se pot castiga sume importante. Intrucat per ansamblu, platforma este una inovativa, moderna si simplu de utilizat, increderea celor care o folosesc este intotdeauna la standarde inalte. Pretul activ este un mare plus al Etherului!

Lista avantajelor de care au parte persoanele care aleg sa tranzactioneze Ether este mult mai lunga, insa cele mentionate anterior ar trebui sa fie suficiente pentru ca cei ce nu au folosit niciodata platforma sa o incerce, macar pentru a vedea cum functioneaza!

Articolul Anterior

Provocarile jobului de model videochat si satisfactiile acestuia

Articolul Urmator

Tips&tricks: cum sa alegi cele mai bune rolatoare si cum sa le folosesti?

Cele mai populare