Ce modele de cercei sunt potrivite pentru o ținută casual?

Ce modele de cercei sunt potrivite pentru o ținută casual?

Pentru cele mai multe persoane, accesoriile sunt elemente esențiale, care-i ajută să-și exprime personalitatea într-un mod subtil și elegant. O simplă pereche de cercei poate să fie piesa de rezistență a unei ținute casual, dacă este aleasă corespunzător. Cei care vor să iasă în evidență într-un mod cu totul inedit, trebuie să-și aleagă accesoriile într-un mod inteligent, în funcție de articolele vestimentare pe care le poartă la momentul respectiv și de identitatea lor personală. 

Cerceii pot sa fie din aur galben, alb, roz sau o combinație între cele menționate, ceea ce înseamnă că există posibilități nelimitate de accesorizare a ținutelor. Însă, doar pentru că accesoriile respective sunt confecționate din aur, nu înseamnă ca se potrivesc unei ținute casual. 

Unde poți găsi o gamă variată de cercei din aur?

Un lucru pe care-l pot face persoanele care-și doresc să-și extindă colecția de bijuterii este să acceseze magazinele online de bijuterii sau chiar casele de amanet. Există șanse destul de mari că tocmai la agențiile de amanet să găsească o varietate de modele de cercei, la prețuri avantajoase. Chiar dacă gama de bijuterii de aur nu se limitează doar la cercei, ei reprezintă o categorie destul de căutată. 

Cum alegi modelul de cercei?

Ai libertatea de a alege ceea ce îți place, indiferent dacă se află în tendințele actuale de accesorizare. Acel sentiment pe care ți-l oferă o bijuterie poate să cântărească cel mai mult în decizia ta. Însă, specialiștii recomandă ca în momentul în care alegi perechea de cercei, să ai în vedere aspecte precum:

  • Fizionomia feței;
  • Coafura abordată;
  • Forma urechii.

Dacă ne legăm strict de ținutele casual, atunci modelul de cercei trebuie să prezinte un aspect cât mai discret, însă elegant și în acord cu estetica abordată. Dacă mergi pe o ținută casual elegantă, poți opta pentru cerceii din aur de dimensiuni mici sunt ideali. Indiferent că alegi forme geometrice, motive florale sau alte forme pentru cercei, ei vor aduce un plus de eleganță și rafinament.

Ce alte bijuterii se mai pot adăuga la o ținută casual? 

Pe lângă cercei, persoanele pot opta pentru un pandantiv din aur sau un inel într-o estetică minimalistă. Ținuta nu trebuie să fie una încărcată. Este suficient un singur artificiu stilistic ca ținuta să se evidențieze într-un mod autentic și rafinat.

În concluzie, pentru o ținută casual, cei mai potriviți cercei din aur sunt cei delicați, cu aspect minimalist și elegant. Întreaga ținută va fi una echilibrată, cu un touch de eleganță oferit de bijuterii.

Articolul Anterior

3 atuuri ale participarii la cursurile de project management

Articolul Urmator

De ce este important hosting-ul de calitate cand ai un magazin online?

Cele mai populare