Ce trebuie sa stii despre casele la rosu?

Casa, construita la rosu, fara finisaj interior si exterior, arata mai mult ca o cutie mare goala. Modelele de case la rosu nu sunt potrivite pentru o sedere confortabila, insa sunt foarte ieftine. Pentru a-i da un aspect finit, ai nevoie de un finisaj de calitate. Peretii, podeaua si tavanul pot fi acoperite cu diverse materiale, iar fatada casei fiind in plus consolidata si izolata. In consecinta, casele la rosu vor indeplini cerintele privind standardele de securitate la incendiu, sanitare si de igiena.

Case la rosu – Avantaje

Viteza de constructie pentru case la rosu este foarte mare, iar costul este foarte accesibil. O casa fara finisaj interior si exterior este mai ieftina. Astfel, vei economisi bani pentru transportul materialelor. Pentru a te asigura o sedere confortabila, mai intai, executa fatada cladirii cu materiale de izolare. Ele imbunatatesc aspectul casei si garanteaza durabilitatea si rezistenta structurii.  Constructia caselor la rosu se termina in functie de starea actuala a bugetului. Nu este necesar sa iei un imprumut de la o banca pentru a termina toate lucrarile simultan. Firma Cassata  executa constructii case la rosu pe comanda cu sau fara finalizarea acoperisului.

Cele mai citite articole

Casele la rosu sunt potrivite pentru cei care doresc sa locuiasca individual. Este foarte usor sa faci interiorul casei, asa cum l-ai vazut in vise si nu este nevoie sa renovezi ceva din trecut. Firma de constructii Cassata iti ofera posibilitatea de a alege design-urile tipice ale caselor la rosu si, de asemenea, sa alegi cea potrivita optiune pentru tine.  

Case la rosu – Caracteristici 

Casele la rosu fara finisaje si izolatie sau cu hidroizolatii plus termoizolatii, care se pot monta la cerere, este o constructie goala pentru imaginea proprietarului. Pretul pe metru patrat al unei astfel de case este mult mai mic decat o casa la cheie. Principalul plus al unor astfel de case la rosu este capacitatea de a crea un design individual al camerelor in faza de constructie. Poti cumpara o casa la rosu pe orice tip de teren, iar dupa aceea este usor de adaptat la conditiile de mediu. Firma Cassata ofera si optiuni de constructie a acoperisului. Casa la rosu de sub acoperis, este o structura care este ridicata din beton sau alte materiale, cu fundatie si structura de rezistenta  pana la creasta, cu gauri pentru ferestre si usi si lasate sa fie cumparate. O astfel de tehnologie de constructie a caselor la rosu sugereaza ca cladirea isi aliniaza umiditatea naturala in raport cu mediul inconjurator si inceteaza sa se modifice, schimbandu-si inaltimea si alti parametri.

Daca esti interesat de case la rosu fara finisaje interioare si exterioare, atunci poti alege o optiune ieftina si ideala de la firma Cassata. Lista de preturi arata preturile de constructie aproximative.

Cele mai citite articole

Pe-Internet

Articolul Anterior

Chirurgia estetica – ce este si cu ce se ocupa?

Articolul Urmator

Cum te ajuta Kruk Romania sa rezolvi problema datoriilor?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *