Charter Hurghada ieftin și favorabil

Charter Hurghada ieftin și favorabil

Poți găsi cele mai ieftine oferte charter Hurghada fără comision sau cost suplimentar pe site-ul nicotravel.ro. Cele mai populare zboruri la Hurghada sunt în martie, aprilie și mai. Sezonul scăzut pentru achiziționarea de bilete este octombrie, când prețul biletului ajunge puțin peste 400 de euro. 

În funcție de numărul de zile rămase înainte de plecare, prețul unui bilet de avion către Hurghada se poate modifica cu mai mult de 36%. Nicotravel.ro te sfătuiește să cumperi bilete de avion către Hurghada în avans, astfel încât să poți alege condițiile zborului, concentrându-te pe dorințele și capacitățile tale financiare. Costul zborului depinde întotdeauna de timpul de călătorie. Graficul de pe site-ul nicotravel.ro îți va permite să compari prețurile charter Hurghada, să urmărești dinamica modificărilor în costul acestora și să găsești cea mai bună ofertă pentru tine.

Cartiere Hurghada

Dacă decizi pentru un charter Hurghada, este util să știi că orașul este format din trei cartiere: El Dahar, Sakkala și New Hurghada. Fiecare dintre ele are acces la mare, dar are și propriile sale caracteristici.  

El Dahar este cea mai veche parte a stațiunii cu monumente istorice. De asemenea, pentru turiști există magazine de suveniruri, centre comerciale și de divertisment. Este recomandat iubitorilor de plimbări în oraș să aleagă un sejur la Hurghada cu cazare într-un hotel din această zonă, deoarece este foarte colorat, întotdeauna aglomerat și există multe locuri frumoase. 

Străzile din Sakkala sunt cele mai aglomerate. Această popularitate se datorează prezenței centrelor comerciale, a restaurantelor și a barurilor. Tinerii și fanii divertismentului de seară care caută un sejur cu charter Hurghada vor aprecia abundența cluburilor și a discotecilor. Pe plajele din această zonă există școli de scufundări și recife pitorești. Un alt motiv pentru a cumpăra un bilet la Hurghada, în zona Sakkala este strada Sheraton. Pe ea există zeci de magazine și buticuri. 

Charter Hurghada – Excursii, hoteluri, facilități

Familiile cu copii și iubitorii de plajă sunt sfătuiți să ia în considerare excursiile de ultim moment în Egipt cu cazare la hotel în zona New Hurghada. Există plaje confortabile, magazine cu sortimentul obișnuit de mărfuri. În plus, egiptenii care locuiesc în această parte a stațiunii sunt mai democrați, față de turiștii îmbrăcați în haine deschise. 

Alegând charter Hurghada, poți fi sigur că va exista cu siguranță o opțiune bună pentru a te distra. Fiecare cartier al orașului oferă o varietate de hoteluri pentru fiecare gust și buget. Poți opta pentru sejururi ieftine la Hurghada, în hoteluri de trei stele, sau poți da preferință complexelor de categoria 4-5 stele, situate chiar pe malul mării.

Mai mult, chiar și cazările minimaliste au facilitățile necesare pentru un sejur confortabil, deoarece oferă oaspeților un sistem de catering all inclusive și un program de animație. Cei care optează pentru un charter Hurghanda își doresc relaxare pe plaje de nisip luxoase și explorarea lumii subacvatice a Mării Roșii.

Articolul Anterior

Inedita întâmplare care a dus la inventarea contorului de electricitate

Articolul Urmator

De ce să apelezi la servicii de consultanță mediu?

Cele mai populare