Chirurgia estetica – ce este si cu ce se ocupa?

Sa decideti daca trebuie sa urmati o procedura de chirurgie plastica poate fi dificil. Exista multi factori pe care ar trebui sa ii luati in considerare inainte de a lua decizia finala, care va avea consecinte permanente asupra aspectului dvs. fizic.

Primul pas pe care ar trebui sa il faceti este sa luati in considerare atat avantajele, cat si dezavantajele chirurgiei plastice.

Ce este Chirurgia estetica?

Este o conceptie gresita si comuna ca chirurgia estetica si chirurgia plastica sunt aceleasi proceduri, doar termeni diferiti. Exista diferente clare de care ar trebui sa fiti constienti inainte de a incepe sa cititi despre avantajele si dezavantajele chirurgiei estetice.

Principalul scop al chirurgiei estetice este de a imbunatati aspectul unei persoane. Procedurile sunt concentrate exclusiv pe aspectul estetic. Exemple de cele mai frecvente proceduri de chirurgie cosmetica sunt:

  • Conturarea faciala (barbie, obraz si rinoplastie)
  • Marirea sanilor (ridicare, reducere si crestere)
  • Conturul corpului (liposuctie si burta)
  • Intinerirea pielii (refacerea cu laser, tratamente de umplere si botox)
  • Intinerire faciala (Ridicarea pleoapelor, Ridicarea gatului, Ridicarea sprancenelor si Facelift)

Beneficiile chirurgiei estetice

Cele mai citite articole

Primul si principalul beneficiu al chirurgiei estetice este ca ajuta la alinierea aspectului natural cu aspectul dorit. Daca doriti sa faceti o interventie chirurgicala, este rezonabil sa presupuneti ca nu sunteti multumit de anumite aspecte ale corpului dvs. si doriti cu disperare sa il schimbati. Dupa ce o faci, aspectul tau se va schimba pentru totdeauna – rezultand o versiune imbunatatita a ta.

Un alt avantaj al procedurii de chirurgie estetica este ca, in unele cazuri, va poate imbunatati sanatatea fizica. De exemplu, o interventie chirurgicala cu rinoplastie, nu numai ca va imbunatati aspectul si forma nasului, dar va poate ajuta si cu probleme respiratorii pe care le puteti avea.

Acelasi lucru este valabil si cu liposuctia – permitand pacientilor care sufera de aceasta interventie chirurgicala sa fie mai activi fizic dupa finalizarea acesteia. Prin urmare, aceasta reduce sansele de a dezvolta probleme precum cresterea tensiunii arteriale, boli de inima si diabet.

Modificand aspectul pentru a se potrivi dorintelor dvs., veti avea automat o stima de sine imbunatatita. Acest lucru face minuni pentru viata sociala si sanatatea ta mentala. Sa fii increzator in felul in care arati te face sa te simti mai bine in toate aspectele vietii. Au disparut zilele de nesiguranta legate de aspectul tau fizic. Acesta este unul dintre cele mai mari beneficii ale chirurgiei cosmetice pentru multi pacienti care si-au trait intreaga viata nemultumit de aspectul lor.

Multe persoane care considera chirurgia estetica ezita din cauza fricii de „durere extrema” care este adesea asociata cu chirurgia estetica. In timp ce chirurgia estetica nu este nedureroasa, nu este la fel de dureroasa pe cat se crede. Acest lucru este valabil acum mai mult ca niciodata datorita progreselor recente si in curs de desfasurare a tehnologiei. Procedurile au fost imbunatatite pentru a reduce durerea resimtita, aducand un sentiment de reasigurare pentru multi.

Pentru a afla mai multe detalii despre procedura pe care ar trebui sa o urmati pentru a ajunge la aspectul dorit, primul pas consta in stabilirea unei consultatii la cabinetul Dr. Chirurg Estetician Radu Panturu. In functie de rezultatul pe care il doriti, vi se va oferi cea mai buna solutie pentru a ajunge acolo.

Cele mai citite articole

Pe-Internet

Articolul Anterior

De ce sa alegi o frizerie pentru pisici in Timisoara?

Articolul Urmator

Ce trebuie sa stii despre casele la rosu?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *