Cum alegi un colier în funcție de forma decolteului?

Cum alegi un colier în funcție de forma decolteului?

Cărei femei nu îi place să-și accesorizeze ținuta cu o bijuterie clasică sau modernă, simplă sau colorată? Ei bine, dacă și tu ești iubitoare de coliere și lănțișoare, dar ai dificultăți în a-ți accesoriza ținuta din pricina formei decolteului, acest ghid îți va fi de mare ajutor.

Colierele și lănțișoarele sunt un accesoriu deosebit, mai ales dacă ele transmit și un sentiment frumos sau un mesaj special, nu-i așa?

Ce coliere se potrivesc ținutei tale în funcție de decolteu?

Dacă preferi bluzele sau cămășile ce vin pe gât, nu înseamnă că nu poți purta ceva frumos la gât, tocmai pentru că există colierele de tip choker sau rope, de 100 cm. Aceste tipuri de coliere vin așezate frumos la gât și dacă porți culori care să vină în contrast, ai numai de câștigat!

Apoi, la o bluză ce vine la baza gâtului poți încerca să accesorizezi un colier de dimensiuni medii. Astfel de coliere sunt cele de tip princess, matinee sau rope, fiecare dintre aceste modele fiind mai jos de gulerul bluzei, ieșind astfel în evidență cu ușurință.

Când porți bluze cu decolteu rotund, să știi că cele mai potrivite coliere recomandate de specialiști sunt cele în formă rotundă. Reține că în această situație se recomandă ca lungimea colierului să se limiteze până deasupra decolteului, un model ideal fiind chiar un colier de tip choker sau princess undeva la un 40 cm. La fel de potrivite sunt și colierele tip rope, care dau senzația de alungire a gâtului și vin așezate frumos deasupra decolteului.

Dacă, însă, forma decolteului este în V, este recomandat ca și colierul să fie la fel. Ține cont și în acest caz de lungimea colierului, să nu depășească adâncimea decolteului. Specialiștii recomandă să se încadreze până deasupra decolteului.

Pe de altă parte, dacă decolteul bluzei este un model drept, se recomandă să alegem coliere rotunjite, iar când decolteul este în formă de inimă, merge excelent cu coliere rotunde sau în formă de V.

Când purtăm diferite tipuri de coliere?

Alegerea colierului nu trebuie să depindă numai de forma decolteului, ci și de efectul pe care dorim să-l producem purtând bijuterii la gât.

De exemplu, colierele de tip statement întotdeauna vor atrage privirile prin natura lor, căci ele exprimă cel mai bine personalitate îndrăzneață, creativă și plină de fantezie a femeii care le poartă. Ele sunt de regulă pline de culoare, pasiune și creativitate.

În schimb, colierele cu un pandantiv sau lănțișoarele mai simple se potrivesc aproape la orice fel de ținută, orice model de bluză, tricou sau cămașă, dând senzația unui look simplu, lejer și chic.

Colierele lungi sunt cele care se potrivesc cel mai bine decolteurilor ample sau acelor ținute care nu au decolteu deloc, întrucât de regulă aceste tipuri de coliere sunt modele mai simple. Iar dacă preferi mărgelele, să știi că și ele se potrivesc acelorași tipuri de decolteuri, fiind ideale ținutelor de seară, reprezentând eleganța și rafinamentul în persoană.

Dacă ești în căutare de cadou pentru nașii de botez te poți orienta cu ușurință către un colier frumos pentru nașa și niște butoni eleganți pentru nașul. Iar dacă ai nevoie de idei de cadouri pentru femei. Anyoli îți pune la dispoziție bijuterii extrem de speciale, cu stocare inteligentă, în care poți îngloba orice tip de fișier de tip imagini, video-uri, fișiere audio, link-uri sau documente și le poți modifica orcând și oriunde folosindu-te de contul tău din aplicația Anyoli.

Articolul Anterior

Cauta frizerie cu multe recenzii pozitive

Articolul Urmator

9 motive pentru a vizita Mallorca

Cele mai populare