Cum arata cele mai tari ceasuri de mana cu camera spion integrata?

Cei care isi doresc un dispozitiv spion care pe langa faptul ca functioneaza asa cum trebuie, arata si bine, vor fi incantati sa afle despre existentia ceasurilor de mana care au integrata o camera de spion. Exista mai multe modele pe piata, asa ca indiferent de stilul vestimentar pe care il are o persoana, va gasi un ceas de mana care sa i se potriveasca la fix. 

Cand vine vorba de camere spion, ceasurile de mana nu sunt prima alternativa la care se gandesc oamenii. Majoritatea aleg o microcamera care poate sa fie amplasata oriunde si care o sa-l tina la curent tot timpul pe proprietar in legatura cu ceea ce se intampla in locuinta sa. 

Ce va contine pachetul ceasului de mana?

Pe langa dispozitivul propriu-zis, pachetul primit va contine, in functie de model, un manual de utilizare in limba romana, un cablu de alimentare si un ceas. Memoria inclusa este 8GB, dar poate fi extinsa acolo unde este cazul. Pentru o imagine de calitate, rezolutia va fi una full HD de 1920×1080. Ceasurile de mana sunt realizate din otel inoxidabil. 

Din punct de vedere tehnic, extensia formatului video este avi, a pozelor este jpeg si a formatului audio este wav. Cei care doresc sa schimbe formatul dupa ce obtin dovezile de care au nevoie o vor putea face cu ajutorul unui calculator. 

Cu ce alte functii mai pot veni camerele spion integrate in ceasuri de mana? 

Unele dispozitive vin chiar si cu functia de Nightvision, asa ca intunericul nu ar trebui sa prezinte o dificultate pentru cei care poarta aceste ceasuri. Cu ajutorul ceasului de mana, posesorul sau poate filma din orice pozitia, iar imaginea finala va fi redata atat vertical, cat si orizontal in cazul dispozitivelor cu senzor rotativ, automat. Mai exista si senzorul de miscare. 

In concluzie, ceasurile de mana cu camera incorporata sunt o optiune eleganta pentru cei care isi doresc sa detina un dispozitiv spion. In functie de nevoile pe care le au, pot opta pentru un model care are abilitatea de a filma si pe intuneric. 

Pe-Internet

Articolul Anterior

Vrei sa iti construiesti casa de la zero? Iata cum te poate ajuta o firma de constructii!

Articolul Urmator

Vitrine frigorifice pentru înghețată – avantaje comerciale

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *