Cum sa ai un avantaj la pariuri prin strategii bine puse la punct

Ești cu un pas înaintea tuturor dacă înainte de a juca la pariuri arunci un ochi pe strategiile, tehnicile și pe ponturi pariuri care există și le înțelegi cu adevărat. Învățarea acestor strategii și tehnici poate face diferența dintre a avea un succes moderat în pariurile sportive și a deveni un jucător cu adevărat de succes. Este important să ai o abordare holistică a jocului, să înțelegi ceea ce influențează pariurile sportive și să dezvolți un plan de joc care să îți permită să îți atingi obiectivele de profitabilitate în mod constant.

Lay the Draw

Această strategie, deși pare foarte simplă, poate să îți aducă succesul în lumea pariurilor sportive. Lay the Draw se bazează pe șansele de scor egal calculate în funcție de modul de joc al ambelor echipe.

Utilizând această strategie, pariezi împotriva șanselor ca meciul să se termine cu un scor egal, sau pe parcursul meciului, cele două echipe având un număr egal de goluri.

Acest pariu trebuie plasat înainte ca meciul să înceapă. Pentru a avea succes cu aceste ponturi pariuri este necesar să urmărești meciuri cu cote de 1.9+ pentru un scor egal. Va trebui să urmărești meciul cu atenție, iar în momentul în care o echipă marchează un gol trebuie să închizi pariul (Cash out) deoarece cota pentru egal va deveni mult mai mică, astfel tu generând un profit mai mare. Câștigul tău este direct proporțional cu minutul în care se dă primul gol.

Lay the Draw este o strategie cu o rată mare de succes dacă este aplicată corect. Cele mai bune momente pentru a utiliza această strategie sunt meciurile de campionate datorită numărului ridicat de goluri.

Scalping

Scalpingul face parte dintr-o serie de strategii complexe, dar totuși a câștigat popularitate în ultimii ani în rândul pariorilor.

Această strategie se bazează pe plasarea unui pariu înainte de începerea unui meci și utilizarea funcției de cash out în momentul în care cota inițială a suferit modificări și a crescut cu 5-20%.

Pentru a utiliza o astfel de strategie, este recomandat să utilizezi un program de trading, însă, pentru a face acest lucru, este necesar să te interesezi dacă există vreo casă de pariuri care acceptă astfel de programe.

Utilizând un astfel de program, ai posibilitatea de a seta opțiunea de cash out la cota dorită pentru a asigura profitul.

Pentru a avea succes cu o astfel de strategie, este nevoie să plasezi multe pariuri, de aceea un astfel de program îți poate fi de ajutor prin automatizarea procesului de pariere.

Peste 1.5 goluri

„Peste 1,5 goluri” este o opțiune populară de pariere în ceea ce privește pariurile sportive în fotbal. Aceasta este o modalitate simplă și accesibilă de a paria pe numărul de goluri marcate într-un meci. Conform acestei opțiuni, pariorii trebuie să aleagă dacă vor fi marcate cel puțin două goluri într-un meci de fotbal sau nu.

De regulă, cota pentru această opțiune este mai mică decât pentru alte tipuri de pariuri, cum ar fi „Peste 2,5 goluri” sau „Ambele echipe marchează”. Aceasta se datorează faptului că este mai probabil ca într-un meci să fie marcate cel puțin două goluri decât să fie marcate mai mult de două sau doar unul. Totuși, această opțiune poate fi una sigură și consistentă pentru pariorii care caută să obțină profituri mici, dar constante.

Pentru a plasa un astfel de pariu, pariorii trebuie să ia în considerare diferite aspecte ale meciului, precum forma echipelor, absențele jucătorilor și strategia de joc. De exemplu, dacă două echipe care sunt obișnuite să joace ofensiv se întâlnesc într-un meci, este posibil ca un astfel de pariu să fie mai atractiv, deoarece există mai multe șanse să fie marcate cel puțin două goluri.

Pe de altă parte, dacă două echipe care se bazează pe o apărare puternică se întâlnesc într-un meci, atunci acest pariu poate fi mai riscului, deoarece există șanse mai mici să fie marcate cel puțin două goluri.

Strategia „peste 1,5 goluri” este profitabilă dacă se utilizează în modul de pariere live. După ce ai selectat un meci, tot ce trebuie să faci este să urmărești evoluția acestuia. Un factor important pentru plasarea pariului este minutul în care se dă primul gol. Dacă nicio echipă nu a reușit să înscrie până în minutul 40, cota pentru acest tip de pariu crește cu 0,5 și reprezintă momentul perfect de a plasa pariul.

Această strategie nu implică așteptarea celui de-al doilea gol. Tot ce trebuie să faci este să aștepți primul gol, să apelezi la funcția „Cash out” și vei avea parte de profit. Pentru a simplifica această strategie, tot ce trebuie să faci este să aștepți să se marcheze primul gol în intervalul 40-70 al unui meci de fotbal.

Concluzie

Strategiile bine puse la punct sunt esențiale în obținerea unui avantaj când vine vorba de lumea pariurilor sportive. Pariurile sportive nu sunt doar o chestiune de noroc, ci și de analiză, strategie și răbdare. Prin utilizarea strategiilor corespunzătoare, pariorii pot reduce riscurile și pot crește șansele de a obține profituri constante.

Articolul Anterior

Iată care sunt cele mai importante 10 lucruri pe care trebuie să le știi atunci când amenajezi bucătăria!

Articolul Urmator

Locatii ideale pentru afacerile tale – spații comerciale disponibile pentru inchiriere

Cele mai populare