Cum se desfăşoară o zi la grădiniţă privată în Ploieşti? Ce trebuie să ştie părinţii care doresc să îşi înscrie copiii aici?

Înscrierea la o grădiniţă privată în Ploieşti este o opţiune a multor părinţi care pun preţ pe educaţia copiilor lor, pe felul în care aceştia se simt într-un colectiv, pe felul în care se acomodează şi pe ceea ce se pune accent într-o asemenea instituţie. Cert este că alegerea este una extrem de benefică pentru părinţii care doresc să îşi ştie copilul în siguranţă şi să vadă progrese importante în dezvoltarea lor.

Ce îmbrăcăminte şi încălţăminte trebuie să aducă părinţii la grădiniţă?

Pentru a-şi şti copiii în siguranţă la grădiniţă privată din Ploieşti, părinţii trebuie să le aducă:

·  haine de interior (lenjerie intimă, tricou, şosete, pantaloni, încălţăminte, pijamale);

·  haine pentru vreme caldă şi accesorii (tricouri şi pantaloni sau rochii de schimb, sandale, balerini sau pantofi sport de pază, cremă de protecţie solară, crema anti-capușe, şapcă sau pălărie);

·  haine pentru vreme ploioasă (căciula impermeabilă, şosete de schimb, pantaloni, salopetă impermeabilă sau geacă impermeabilă şi cizme de cauciuc);

·  haine pentru vreme rece (căciula călduroasă, fular gros, mănuşi impermeabile, şosete înalte, geaca impermeabilă, ghete călduroase).

Ce alimente sunt incluse în meniul zilnic al copiilor înscrişi la grădiniţă privată?

Meniul zilnic al grădiniţei private din Ploieşti arată foarte bine, este sănătos şi săţios şi include:

·  mic dejun servit între orele 8.30 şi 9.15;

·  gustarea de fructe servită între 10.45 şi 11;

·  prânzul săţios servit între orele 12 şi 12.45;

·  gustarea servită între orele 15.15 şi 15.45.

Aceste mese pot fi furnizate în sistem catering sau pot fi luate direct acasă. Meniul zilnic este foarte sănătos şi săţios.

Ce jucării pot aduce copiii la grădiniţă privată din Ploieşti?

Copiii pot veni de acasă la grădiniţă cu o singură jucărie, mai ales în perioada de acomodare la grădiniţă. Copilul poate aduce fie o jucărie, fie o carte, dar să fie pregătit să o împartă cu ceilalţi copii. Este indicat că jucăria să poarte numele copilului şi să nu fie aduse jucării pe tema militară, telefoane mobile, bijuterii sau jucării cu care copiii se pot răni sau sufoca.

Care este relaţia părinte-profesor la grădiniţă privată în Ploieşti?

Relaţia părinte-profesor este foarte importantă în cadrul grădiniţei private din Ploieşti. Este important ca părinţii să înţeleagă că profesorii, educatorii şi personalul care activează în această grădiniţă privată este calificat şi are experienţă. De asemenea, bună cooperare între părinte şi profesor reprezintă baza unei adaptări bune a copilului la grădiniţă privată şi unei bune dezvoltări ale copilului.

Dacă părinţii au nemulţumiri, trebuie să se adreseze profesorului, pentru a discuta în mod direct, pentru a oferi copilului încrederea în forţele proprii, pentru că toţi copiii în cadrul acestei grădiniţe sunt trataţi în mod egal şi corect. Relaţia profesor-copil va fi la fel de deschisă ca şi cea profesor-parinte, pentru ca cei mici să aibă certitudinea că se pot baza pe profesorii lor, că le pot spune ce îi deranjează sau ce nevoi au fără să le fie teamă.

Pe-Internet

Articolul Anterior

Evo Build – Tehnologie pentru casa ta

Articolul Urmator

Pistoale cu bile de cauciuc – recomandări, condiţii de purtare şi de folosire, legislaţie

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *