Cum te ajuta Kruk Romania sa rezolvi problema datoriilor?

Scutirea datoriei este poate una dintre cele mai subestimate beneficii ale negocierii cu o agentie de colectare. Ne este teama ca executorul isi va asuma toate obligatiile noastre, deoarece pentru el executarea este legata doar de scrisori de solicitare a platii si, in final, de procedurile judiciare. In practica, situatia arata cu totul altfel: firma de colectare a datoriilor de pe site-ul Kruk Romania are multe posibilitati de a ajusta frecventa si valoarea rambursarilor la posibilitatile financiare actuale. 

Aceasta isi asuma datoria stiind ca nu suntem in masura sa o rambursam, deci se concentreaza pe gasirea de solutii pentru a ne asigura ca obligatiile noastre sunt rambursate in timp. De asemenea, este important ca intr-o astfel de solutionare pe cale amiabila agentia de colectare sa nu perceapa taxe suplimentare.

Stim deja ca o agentie de colectare ne poate ajuta sa ne achitam datoriile. Exista, totusi, ceva numit statutul de limitare a creantei. Este adevarat ca potrivit unei alte opinii raspandite, si anume ca, dupa perioada de prescriptie, datoria inceteaza sau este anulata? Un lucru este sigur: daca ar exista posibilitatea anularii datoriei, nimeni nu ar mai rambursa.

Singura garantie ar fi atunci ca bancile ar suspenda imprumuturile si tarifele forfetare, iar operatorii de telefonie mobila ar disparea si ei. Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa restituim banii imprumutati si, din pacate, cu cat mai tarziu, cu atat mai rau.  In loc sa eviti contactele cu firma de colectare creante Kruk si sa crezi ca datoriile iti vor fi prescrise, este mult mai bine sa incerci sa inchei un acord cu un specialist in datorii, sa scapi de problema si sa iti recastigi linistea.

Reprezentantul Kruk nu este atat de rau 

Cele mai citite articole

KRUK Romania este membru al grupului KRUK, care este o companie internationala care se ocupa de gestionarea creantelor pe pietele Europei Centrale. Activitatile sale se concentreaza pe recuperarea creantelor atat a institutiilor financiare, cat si a marilor clienti corporativi. 

Cel mai mare segment al activitatii KRUK International este achizitionarea si recuperarea portofoliilor de creante ale consumatorilor cu intarziere (in principal creante bancare). Astfel, KRUK gestioneaza creantele bancilor, intermediarilor de credite, companiilor de asigurari, companiilor de leasing, operatorilor de telefonie fixa ​​si mobila, operatorilor de televiziune prin cablu, furnizorilor de platforme digitale, furnizorilor de utilitati si companiilor FMCG. Al doilea segment cheie de afaceri sunt serviciile de colectare, unde veniturile se bazeaza pe comisioane.

Despre Kruk Romania

Dupa o intrare de succes pe piata romaneasca in 2007, unde compania a devenit imediat unul dintre jucatorii de frunte, KRUK s-a concentrat pe pietele din Cehia si Slovacia, unde s-au infiintat noi filiale in 2011. 

Pentru a-si castiga pozitia de companie internationala dominanta si lidera pe pietele Europei Centrale, a fost planificata extinderea continua a afacerilor catre Ungaria. Principalul obiectiv al abordarii unice Kruk Romania este de a motiva debitorii sa negocieze cu Kruk si sa ramburseze datoriile sub forma unor rate pe care si le pot permite.

Cele mai citite articole

Pe-Internet

Articolul Anterior

Ce trebuie sa stii despre casele la rosu?

Articolul Urmator

Top 4 lucruri pe care trebuie sa le stii despre hranirea vitelor!

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *