De ce sa alegi o frizerie pentru pisici in Timisoara?

Este adevarat ca pisicile ajung mai rar la frizerie, dar asta nu inseamna ca pisicile nu sunt duse la o frizerie pentru pisici in Timisoara.  Pisicile sunt duse la frizerie din diverse motive, dar cel mai frecvent, din motive de igiena: au blana incalcita si aceasta aduce daune receptorului care este utilizat pentru paraziti; parul cade in cantitati mari zi cu zi, iar aceasta poate provoca alergii si boli pulmonare. Daca vei duce pisica inca de la o varsta frageda la o frizerie pentru pisici in Timisoara, acest lucru o va ajuta sa fie mai relaxata si mai calma, atunci cand parul va fi matur si va trebui igienizat.  

Frizerie pentru pisici in Timisoara – Sfaturi

Chiar daca pare simplu si usor de facut igiena estetica unei pisici, este mai bine sa lasi aceasta treaba in seama profesionistilor de la coaforul pentru pisici. Profesionistii vor face treaba rapid, precis si in siguranta si vor evita stresul inutil pentru pisica ta. Pentru o pisica nervoasa, nu este recomandat sa se faca o tunsoare modelata, ci sa se realizeze un minim de igiena pentru a o salva de stres. Nu este indicat sa soliciti taierea  mustatii, care este un receptor pentru animal. De asemenea, parul prea scurt pe coada, poate determina o pisica sa o muste pana cand aceasta sangereaza.


Frizeria pentru pisici Chic Dog din Timisoara ofera toate tipurile de servicii de toaletare a pisicilor si asigura un mediu confortabil pentru clientii pe patru picioare. A trecut mult timp de cand o coafura pentru animale era o raritate. Acum este recomandabil sa te familiarizezi cu serviciile frizeriei pentru pisici Timisoara si, de asemenea, sa afli de ce este atat de necesar sa iti duci animalul de companie cel putin o data pe luna sau la doua luni, la frizerie.

Cele mai citite articole

Motive pentru a merge la frizeria pentru pisici Timisoara

Iata trei motive pentru a vizita o frizerie pentru pisici in Timisoara:

  • Respectarea igienei si curateniei animalelor de casa.
  • Comoditatea pentru pisica in sine.
  • Frumusete. Chiar si un animal care nu e de rasa pura, poate arata atractiv si foarte la moda, daca stapanul merge la frizerie pentru a gasi o imagine expresiva potrivita pentru el.

Frizeria nu inseamna doar o tunsoare

Adesea, o vizita la coafor este asociata doar cu o tunsoare, dar acest lucru este departe de adevar. Specialistii frizeriei din Timisoara ofera ingrijire completa : par, gheare, urechi, ingrijire a dintilor. Igiena pisicii trebuie sa fie regulata – deoarece ai nevoie de o atentie constanta la parul ei, care poate dezvolta boli grave daca este ingerat. In plus, specialistii de la frizerie nu sunt doar buni profesionisti, ci si psihologi. Vor gasi o abordare pentru fiecare animal si vor avea grija de confortul sau in timpul procedurilor.

Cele mai citite articole

Pe-Internet

Articolul Anterior

Activ Document: top 6 tipuri de produse de papetarie de care ai nevoie in compania ta!

Articolul Urmator

Chirurgia estetica – ce este si cu ce se ocupa?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *