De ce sa utilizezi Office 365 in compania ta?

Smart Business Solutions ofera o gama larga de produse pentru firme, iar Office 365 este unul dintre ele. Indiferent de multitudinea de pareri existente despre un produs, care sunt fie pro, fie contra, merita investitia in aceasta aplicatie, datorita faptului ca ajuta la cresterea ROI-ului si la amortizarea costurilor. Experienta utilizatorilor este mult mai buna decat in cazul oricarui alt tip de aplicatie.

Smart Business Solutions – motive pentru a cumpara Office 365

Smart Business Solutions prezinta toate motivele pentru care se recomanda cumpararea pachetului Office 365.

Securitate

Office 365 functioneaza in cloud, iar, pentru accesarea acestui serviciu, securitatea reprezinta unul dintre cele mai importante obstacole pe care le intalnesc companiile cand vor sa migreze. Serviciile online oferite de Microsoft se bazeaza pe securitatea utilizatorilor si aplicatia este accesata prin criptare, pentru ca toate datele transmise si interceptate de o alta persoana care nu are autorizatia de a le vedea sa nu poata fi citite.

Fiabilitate

Momentele de downtime existente determina un cost platit pentru un angajat care nu lucreaza. Datorita serverelor foarte performante, Microsoft Office ofera o garantie a SLA-ului de 99% uptime. Exista numeroase centre de date localizate in toata lumea, care gazduiesc o arhitectura uriasa de retea.

In cazul in care intr-un centru apare o intrerupere, alt centru poate sa actioneze ca backup. Clientii care sunt pe centrul de date care a picat vor fi transferati la alt centru, pentru ca serviciul sa fie din nou functional.

Conformitate

Sunt respectate regulamentele guvernamentale si cele ale industriei, ceea ce este un lucru foarte important pentru orice afacere. Sunt respectate standardele ISO 27001 si DAS70 de tipul 1 si 2, precum si multe alte standarde de conformitate nationale si internationale.

Compatibilitate

In economia din prezent, foarte multe companii nu reusesc sa faca upgrade-uri si sa actualizeze absolut toate sistemele de tip desktop, pentru ca acestea sa ajunga la cele mai recente versiuni. Acest lucru nu se aplica atunci cand este vorba despre utilizarea pachetului Office 365.

Portalul de administrare foloseste Internet Explorer 10 si ultimele versiuni ale tuturor aplicatiilor.

Versiuni Up-to-date

Asa cum s-a specificat si mai sus, este vorba despre o tehnologie noua si moderna, deci toti utilizatorii se vor bucura simultan de update-uri. Cu ajutorul aplicatiei Office 365, companiile si utilizatorii au toate functionalitatile celor mai noi versiuni Office. Prin urmare, intreaga firma este la zi si lucreaza in permanenta cu cea mai noua versiune a aplicatiei preferate.

Echange Online

Exista un Exchange Server fara costuri si cheltuieli aferente implementarii. Utilizatorii au la dispozitie 50 GB de spatiu pentru mail si pot trimite chiar si fisiere atasate foarte mari, de pana la 150 MB. De asemenea pot sa isi sincronizeze mailurile, calendarele si toate informatiile de contact, indiferent de dispozitivul pe care il folosesc. Elementele sterse sunt foarte usor de recuperat, inclusiv cele ajunse in Deleted Items.

Administratorul are posibilitatea de a accesa centrul de administrare din orice loc, in asa fel incat sa ii fie mult mai usor sa configureze adresele de mail pentru noii utilizatori si pentru a restaura conturile sterse recent.

Articolul Anterior

Sfaturi utile pentru alegerea locatiei pentru evenimente corporate

Articolul Urmator

Provocarile jobului de model videochat si satisfactiile acestuia

Cele mai populare