De ce te logodesti?

Originea cuvantului „logodna” provine din termenul latin „confiare”, adica a incredinta. In mod traditional, o logodna reprezinta promisiunea unei casatorii viitoare si prin oferirea de inele de logodna cu diamante, in general. Este, deci, etapa care precede organizarea nuntii, simbolizata de verigheta. Expertii nostri explica cum sa-ti alegi inelul de logodna. De ce sa te logodesti?

Logodna reprezinta anuntul unei viitoare intentii de casatorie

Acest lucru se va concretiza in special printr-un inel de logodna oferit de viitorul sot logodnicei sale, la momentul cererii sale in casatorie.

In antichitate, era traditional ca tatal viitorului mire sa prezinte o cerere in casatorie familiei tinerei. Aceasta practica aproape ca a disparut.

Dar atunci de ce continuam sa ne logodim in zilele noastre?

Logodna este mai presus de toate o perioada de reflectie inainte de a lua o decizie finala cu privire la casatorie. Aceasta perioada le va oferi celor doua familii timp sa se intalneasca si sa se cunoasca. Logodna va permite cuplului logodit sa ia masura angajamentului viitor.

In zilele noastre, nu mai exista chiar o ceremonie de logodna. De obicei, este mai mult o petrecere mica cu cativa oameni intimi. Stii pe ce mana se poarta inelul de logodna? Pe stanga, unde se crede ca vena de pe inelar duce direct la inima.

Departe de rolul sau de alianta intre doua familii din trecut, logodna este, prin urmare, mai degraba un angajament de iubire si afectiune.

Mai mult decat atat, unele cupluri care se logodesc raman impreuna toata viata, dar nu se arunca niciodata in casatorie. 

Care sunt beneficiile unui inel subtire cu diamante?

Un prim avantaj este, prin urmare, pretul, care iti poate permite sa oferi un buget pentru un diamant mai mare. Dar, desigur, poti opta si pentru un diamant mai mic. Deoarece inelul este mai subtire, diamantul ales va arata oricum mai mare. Alegerea inelelor de logodna cu diamante mai subtiri este un truc practic pentru a face diamantul sa para mai mare.

Viitoarea ta sotie are degete subtiri? Un inel de logodna mai subtire este atunci cu siguranta o idee buna. Arunca o privire atenta la mainile ei si stabileste care inel i se potriveste cel mai bine in functie de forma mainilor si a degetelor ei.

Pe-Internet

Articolul Anterior

Planuiesti sa cumperi o noua usa de interior? Iata ce trebuie sa stii!

Articolul Urmator

3 motive pentru care sa alegi un telefon mobil reconditionat

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *