Dulapuri frigorifice inox bune pentru un restaurant

Un dulap frigorific din oțel inoxidabil este un tip de echipament de răcire utilizat în mod obișnuit în industria alimentară și a ospitalității. 

Dulapurile de acest fel sunt de obicei mari și concepute anume pentru uzul comercial, fiind cel mai adesea folosite în bucătăriile profesionale, restaurante și alte unități de servicii alimentare.

De ce să alegi dulapuri frigorifice din inox?

Construcția din oțel inoxidabil le face durabile și ușor de curățat, precum și rezistente la rugină și coroziune. De asemenea, ele vin adesea cu funcții speciale, precum controlul digital al temperaturii, uși cu auto-închidere și rafturi reglabile, anume proiectate pentru a le face mai ușor de utilizat.

Modelele de dulapuri frigorifice inox sunt o alegere populară pentru restaurante și pentru că au un aspect estetic plăcut. 

Aceste echipamente frigorifice profesionale sunt utilizate pentru a păstra alimentele și băuturile la o temperatură potrivită, astfel încât acestea să rămână proaspete și perfect sigure pentru consumul uman.

În ceea ce privește alegerea dulapului frigorific din oțel inoxidabil potrivit pentru restaurantul tău, ar trebui să iei în considerare dimensiunile optime pentru spațiul unde va fi amplasat, cantitatea de produse ce au nevoie de a fi ținute la rece, cât și caracteristici adiționale, precum: tipul de iluminare interioară, sistemele de control al temperaturii etc

Este recomandabil să discuți în prealabil și cu un specialist în echipamente frigorifice pentru a afla care este cea mai bună opțiune pentru nevoile restaurantului tău.

Iată două modele de dulapuri frigorifice din inox cu uși duble de la TC Romania Crown Cool care te-ar putea interesa:

1. Dulap frigorific dublu din inox – AF14EKOMTN

Dacă vrei un dulap cu răcire ventilată care are sistem de control electronic pe bază de afișaj digital al temperaturii de calitate, la un preț prietenos cu bugetul firmei tale, acest model AF14EKOMTN este perfect.

Este tropicalizat, iar degivrarea și evaporarea apei rezultate din condens se fac în mod automat.

Este un echipament de stocare la rece realizat în mare parte din oțel inoxidabil (la interior, exterior), mai puțin spatele, zona de sus și jos care sunt confecționate din oțel galvanizat.

Ca mod de proiectare, trebui să știi că are ușile compacte cu sistem de autoînchidere și picioare din inox ce se pot regla pe înălțime. Dispune de 2×3 polițe gen grilaj GN2/1 și, la cerere, se poate comercializa cu polițe și rotile, pentru a putea fi deplasat mai ușor acolo unde dorești la un moment sau altul.

Ca dimensiuni are la exterior 142x80x203x210 cm, volumul lui net este de 1400 litri, iar greutatea netă a unui astfel de dulap frigorific din inox este 150 kg, ceea ce îi asigură o stabilitate deosebită și elimină riscul de accidente de muncă în bucătăria comercială.

Ca interval de răcire poate fi reglat între 0 și +10 grade Celsius, iar scăderea temperaturii se face pe bază de agent frigorific ecologic.

Puterea sa este de 570 W și necesită o tensiune de alimentare de 230V/50 Hz.

2. Dulap frigorific vertical dublu LIEBHERR – GKPv 1470

Oarecum asemănător cu modelul anterior, ca dotări LIEBHERR – GKPv 1470 dispune de 2×4 rafturi gen grilaj plastifiat GN2/1 (53×65 cm) și, la cerere, se poate comercializa și el cu polițe și rotile.

Ca interval de răcire poate să fie setat între -2 și 10 grade Celsius, funcționând pe bază de agent frigorific R290.

Ca dimensiuni, are la exterior 143x87x203x212 cm, iar volumul lui brut este de 1361 litri.

Greutatea netă a unui astfel de dulap frigorific din inox este tot de 150 kg.

Pentru detalii sună la tel. +40 726-308 900 și discută cu un reprezentant TC Romania Crown Cool!

Pe-Internet

Articolul Anterior

Ai nevoie de accesorii premium pentru mașina ta? Apelează la TuningRo!

Articolul Urmator

Ce avantaje oferă coincinerarea deșeurilor?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *