Filaj ca în filme

Ai nevoie să îți urmărești partenerul de viață pentru a vedea dacă îți este fidel? Vrei să vezi ce se întâmplă în casa ta atunci când ești plecat/ă? Bănuiești că bona se poartă urât cu cel mic, dar nu ai nicio dovadă concretă în acest sens? Poți demara un adevărat filaj, desprins parcă din filmele cu spioni cu ajutorul unor camere spion. Acestea sunt ușor de ascuns în obiecte uzuale ceea ce înseamnă că nu ies absolut deloc în evidență și nici nu pot fi ușor demascate.

Cu alte cuvinte, poți urmări liniștit/ă ce se întâmplă fără să îți faci griji legate de o posibilă descoperire. Absolut toate produsele vin cu un manual de instrucțiuni pentru a fi cât mai ușor de montat și de o garanție extinsă de 5 ani care acoperă o gama variată de defecțiuni tehnice. Chiar dacă investiția poate părea mare, liniștea și confortul tău psihic sunt de neprețuit așa că nu ezita să afli răspunsul frământărilor tale.

Ce sunt de fapt aceste camera de tip spion?

Cu siguranta ai văzut cel puțin într-un film cu James Bond cum un banal pix poate înregistra convorbiri sau poate face poze. O astfel de situație nu este absolut deloc imaginară, se poate desfășura chiar și în viața reală prin achiziționarea unui astfel de dispozitiv. Cine ar putea bănui că un întrerupător din locuință sau o cheie de mașină lăsată pe masă ar putea ascunde un asemenea sistem de filaj.

Atâta timp cât oamenii se simt în siguranță, aceștia se vor comporta normal, își vor da frâu liber gândurilor, iar tu vei reuși să surprinzi momentele importante fără să fii prezent/ă fizic acolo. Aceste tipuri de dispozitive pentru spionaj pot fi controlate de la distanță sau se pot activa cu ajutorul unei conexiuni wireless.

În mod evident, au un timp prestabilit de înregistrare/stocare a informațiilor și pot avea chiar și o autonomie redusă, însă aceste limitări nu îți vor pune bețe în roate. Vei reuși să afli răspunsul întrebărilor tale, vei reuși să aduni dovezile necesare pentru o confruntare față în față.

Tipuri de produse disponibile pe piață

În cazul în care te-ai hotărât să achiziționezi un astfel de dispozitiv trebuie să te gândești atent la contextul în care vrei să îl folosești. Spre exemplu, dacă vrei să montezi camerele în locuință, poți opta pentru un bec, un întrerupător, un router wireless sau un odorizant. Aceste produse sunt cât se poate de funcționale, se vor integra perfect în casă fără să trezească nici cea mai mică suspiciune. În cazul în care vrei să îți monitorizezi discret partenerii de afaceri sau angajații poți opta pentru o scrumieră, o brichetă, o cheie de mașină sau poate un mouse. Genul acesta de produse sunt frecvent întâlnite la orice loc de muncă așa că nu vei da absolut deloc greș.

De regulă, prețurile de achiziție pentru genul acesta de gadgeturi sunt destul de ridicate, însă investiția este pe termen lung. Vei intra în posesia unei arme incredibile pe care o poți folosi pentru a câștiga adevărate războaie.

Pe-Internet

Articolul Anterior

De ce sunt necesare testele de laborator în vederea stabilirii unui diagnostic clar cu virusul Covid 19?

Articolul Urmator

Scuter electric vs. skateboard vs. hoverboard – ce alegi?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *