Grasimea care nu vrea sa dispara se va elimina in urma unei liposuctii

Un abdomen plan si fara depuneri de grasime e foarte greu de optinut. Multe exercitii fizice, schimbari drastice de diete, un regim de viata echilibrat si tot nu ajungem la rezultatele dorite. Calea cea mai simpla spre un corp de invidiat si spre o greutate corporala ideala este o operatie estetica simpla: liposuctia. Prin liposuctie se indeparteaza grasimea din zonele cu probleme, se poate face la orice varsta, indiferent de sex.

Cand solicitam o liposuctie pret bun chirurgul nu va putea indeparta mai mult de 4.5 kilograme de grasime per interventie. Nu avem cum sa slabim prin minune daca suntem foarte grasi sau obezi si nici nu se recomanda o liposuctie in cazurile extreme. Desi are rezultate permanente, orice liposuctie pret bun poate sa fie aproape inutila daca pacientul continua sa aiba un stil de viata dezechilibrat si sa ia in greutate peste masura.

Cele mai citite articole

In afara de abdomen putem sa scapam prin liposuctie de grasimea de la nivelul spatelui, de cea de pe fese, de pe piept, din zona anterioara a genunchilor, de pe solduri, de grasimea de la gat si gusa, de la coapse, brate. Inainte de operatia estetica se verifica elasticitatea pielii si circulatia la nivel cutanat pentru a nu aparea probleme in timpul operatiei si dupa.

Interventia chirurgicala dureaza pana la patru ore, e nevoie de anestezie generala, un dispozitiv de aspiratie micut se introduce intr-o incizie facuta la nivelul pielii si se indeparteaza usor tesutul gras dintre piele si musculatura cu o pompa speciala de aspiratie.

Dupa procedura e nevoie de spitalizare, de tratamente, bandaje, iar dupa cateva saptamani se pot relua toate activitatile obisnuite, dar fara eforturi prea mari. Liposuctia ramane cea mai eficienta metoda de a modela corpul si de a avea dimensiunile corporale dorite intr-un timp relativ scurt. Rezultatele sale sunt notabile si sunt usor de obtinut avand in vedere evolutiile tehnologiei medicale moderne.

Cele mai citite articole

Pe-Internet

Articolul Anterior

Carnea de pui – cea mai versatila in ceea ce priveste prepararea diferitelor feluri de mancare

Articolul Urmator

Cum poti avea cea mai frumoasa muzica la nunta ta?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *