Incalzirea pe timpul iernii va avea eficienta maxima daca folosesti o centrala moderna

Iarna, dupa o zi grea la locul de munca nu iti doresti decat sa vii acasa si sa gasesti confortul necesar pentru relaxare si un somn linistit. Confortul unei locuinte este dat de calitatea mobilierului folosit, de design si de decoratiuni interioare, dar si de centrala termica folosita. Pe timp de iarna centrala termica este deosebit de importanta, ea ne asigura caldura si apa calda menajera, dar si un consum redus de gaze folosite la incalzire.

Atunci cand vechea centrala nu mai are randamentul dorit o poti inlocui cu o centrala Vaillant ce functioneaza cu ajutorul tehnicii condensarii. Cei peste 140 de ani de experienta germana, robustetea si tehnologia de ultima generatie integrata in centralele vaillant vor asigura caldura constanta in locuinta, consumul de gaze va fi redus, apa calda menajera va avea un debit stabil la dus sau baie datorita functiei de preincalzire a apei.

Schimbatorul de caldura este distinct, are design propriu, sifonul de condens este nou, are garnituri speciale de etansare pentru eficienta maxima in timpul functionarii centralei.

Cand creste nivelul de condens plutitorul dintr-o centrala vaillant simplifica evacuarea condensului, gazele de ardere nu patrund niciodata in sifon, gazele se vor evacua in proportie de 100%. Pompele cu eficiente ridicate, sistemele de amestec aer-gaz cu reglaj pneumatic, programarea de siguranta si testarea, schimbatorul de caldura si arzatorul fabricate din otel inoxidabil, eficienta energetica de pana la 98%, consumul redus cu pana la 30%, iata doar cateva avantaje ale acestor centrale.

Randamentul centralelor Vaillant in condensare este de 70%, ele pot functiona fara probleme ani buni, nu au defecte notabile in timp si isi pastreaza randamentul daca sunt utilizate corect. Noile centrale in condensare de la Vaillant vor fi alegerea perfecta pentru un confort sporit in locuinta si facturi mai mici la gaze, fara a exista un rabat de la calitatea incalzirii.

Pe-Internet

Articolul Anterior

Cum poti avea cea mai frumoasa muzica la nunta ta?

Articolul Urmator

Trotineta electrică, un mijloc de deplasare tot mai îndrăgit

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *