Iustin Paraschiv, șeful Carmistin, anunță noi investiții în regiunile vulnerabile: Un nou sistem de irigații și o uzină de peleți de lucernă și paie, după construcția silozului de cereale

Determinat să producă o transformare reală, Iustin Paraschiv, la conducerea Grupului Carmistin, își menține focusul asupra investițiilor în regiunile vulnerabile. Strategia companiei vizează extinderea și consolidarea activităților pentru a susține creșterea sustenabilă a acestor zone și a aduce avantaje concretele locuitorilor.

Succesul silozului și viitoarele proiecte

După triumful realizării proiectului silozului de cereale, Grupul Carmistin a început să planifice și alte proiecte inovatoare pentru creșterea durabilă. 10 milioane de euro au fost alocate pentru o facilitate de depozitare avansată în sudul țării. 

Aceasta, situată la Băbeni, județul Vâlcea, este integrată în fabrica de nutrețuri a grupului, oferind o abordare modernă a gestionării cerealelor. Cu o capacitate impresionantă, aceasta poate gestiona mii de tone de cereale zilnic, răspunzând astfel nevoilor de producție ale furajelor necesare animalelor din fermele Carmistin.

Echipamente moderne și reducerea emisiilor

Carmistin investește nu doar în infrastructură, ci și în tehnologia de ultimă oră. O atenție specială este acordată asigurării calității și siguranței furajelor, cu o viziune către producția sustenabilă și responsabilă. Printre inițiative se numără și strategii de reducere a emisiilor și costurilor energetice.

O viziune proactivă pentru agricultura viitorului

Grupul Carmistin se orientează către un viitor prosper în agricultură, marcând un nou succes în județul Vâlcea. Mai mult, un partener local al Grupului va deschide o uzină de peleți la Drăgășani, crucială pentru necesarul de furaje. Dar, viziunea lui Iustin Paraschiv nu se oprește aici. Următorul obiectiv este introducerea unui sistem revoluționar de irigații care va servește sute de hectare, redefinind producția agricolă în regiune.

Creșterea oportunităților de muncă prin noi investiții

Investițiile recente ale Grupului în județul Vâlcea aduc o perspectivă luminoasă pentru creșterea economică și socială. Aceste proiecte majore vor genera o creștere semnificativă a angajaților, contribuind la prosperitatea economică locală și oferind oportunități sporite pentru locuitorii din zonă.

Sub conducerea lui Iustin Paraschiv, Grupul Carmistin se dovedește a fi un pionier în inovație și dezvoltare sustenabilă în domeniul agricol. Cu o viziune clară și proiecte ambițioase, grupul redefinește viitorul agriculturii, servind ca exemplu de excelență pentru sector.

Articolul Anterior

Sunt aparatele dentare Spark eficiente și la adulți?

Articolul Urmator

Cele mai bune filme Disney pentru o seara in familie

Cele mai populare