Magazinul online care depune eforturi pentru ca toți românii sa aibă acces la tehnologie de ultima generatie

Pe Quickmobile găsești o selecție impresionantă de telefoane, accesorii, laptopuri, tablete, gadgets, wearables și cam tot ce îți poți imagina pentru o viata super conectata la tehnologie.

Produsele disponibile momentan în exclusivitate la Quickmobile sunt noile laptopuri Macbook Pro 16 inch, Macbook Pro 14 inch 2021 si castile Apple Airpods generatia 3.

Apple folosește memoria unificată rapidă, care este partajată de procesor și GPU, dar pentru că totul este pe același cip, poate fi partajată eficient și rapid.

M1 Pro Apple oferă o lățime de bandă de memorie de până la 200 GB/s (aproape de trei ori lățimea de bandă a M1), în timp ce M1 Max oferă o lățime de bandă de memorie și mai mare, de 400 GB/s. Aceasta este de 2 ori mai mare decât a lui M1 Pro și aproape de 6 ori mai mare decât a lui M1. Lățimea de bandă suplimentară este motivul pentru care 64GB RAM este posibil cu M1 Max.

Apple susține: „A avea această cantitate imensă de memorie disponibilă schimbă jocul pentru sarcinile de lucru profesioniste”.

Atât M1 Pro, cât și M1 Max oferă performanțe de vârf în industrie per watt și o eficiență incredibilă a energiei, potrivit Apple. Drept urmare, Apple spune că reușește să obțină 21 de ore de viață a bateriei de pe MacBook Pro de 16 inchi – care este cu 10 ore mai mult decât ultima generație oferită. (MacBook Pro de 14 inchi pretinde 17 ore de redare video – cu șapte ore mai mult decât predecesorul.)

De asemenea, de interes pentru utilizatorii profesioniști va fi și faptul că MacBook Pro 2021 oferă același nivel de performanță, indiferent dacă este conectat sau folosește bateria.

Compania explică, de asemenea, că, deoarece utilizarea energiei este gestionată atât de eficient, se generează mai puțină căldură, ceea ce înseamnă că ventilatoarele funcționează silențios și mai rar, permițând o viață mai lungă a bateriei.

 Apple Macbook 2021 (16 inch) și Apple Macbook 2021 (14 inch) se află în stoc.

Apple a dezvăluit în octombrie 2021 și a treia generație de AirPod-uri, care prezintă prima schimbare de design a AirPod-urilor de la introducerea lor în 2016.

Punctul focal al anunțului Apple în ceea ce privește caracteristicile a fost suportul pentru Spatial Audio, care era disponibil anterior pe AirPods Pro, dar nu și pe AirPods 2. Acestea oferă și Adaptive EQ.

În ceea ce privește specificațiile, suntem intrigați să observăm că AirPods 3 2021 au o durată estimată de viață a bateriei mai mare decât AirPods Pro. Apple spune că a mărit durata de viață a bateriei cu o oră, care este acum de 6 ore doar pentru căști (de la 5); adăugând la ele ore suplimentare posibile cu carcasa de încărcare, iar compania pretinde o autonomie totală de 30 de ore (de la 24).

Articolul Anterior

Cum pot fi generati bani din mediul online

Articolul Urmator

Ce trebuie să știi despre deșeurile generate de service-urile auto?

Cele mai populare