Modalități de a economisi bani

Cum să economisiți bani? Easy Credit te va învăța câteva modalități de a economisi bani, la care s-ar putea să nu te fi gândit. Economisește bani cumpărând mai mult, bucurându-te și distrându-te mai mult, devenind mai sănătos în fiecare zi. Economisește inteligent. Ia întotdeauna mâncare și băutură cu tine, oriunde este permis. Va fi întotdeauna mai ieftin, decât să cumperi de la restaurant. A merge la cafenele și restaurant sau de a comanda mâncarea acasă desigur că este frumos. Dar gătitul acasă este mult mai profitabil. Orice mâncare cumpărată te va costa cu 50 – 100% mai mult decât gătitul acasă. Având în vedere prețurile pentru pătrunjel și mărar, poți economisi mult cultivând verdețuri pe pervazul ferestrei. În același timp, aerul din apartament va fi mai proaspăt.

Stil de viață sănătos – modalitatea de a economisi

Un stil de viață sănătos, o alimentație adecvată și un stil de viață activ sunt economii puternice pe termen lung, care te vor scuti de nevoia de a trata multe boli pentru mulți ani de acum încolo.

Nu mai concura

Oamenii cheltuiesc mulți bani doar pentru a fi mai buni decât alții. Ia în considerare dacă ai acest obicei prost. Și dacă există, încearcă să scapi de el. În 90% din cazuri, aceasta este doar o risipă de bani în plus. În loc să ai un smartphone sau o mașină scumpă, este mai bine să economisești pentru un apartament sau o casă.

Uită de baruri

Barurile și cluburile sunt literalmente aspiratoare de mulți bani. Te poți distra cu prietenii acasă sau în parc. Într-un cuvânt, există o mulțime de locuri în care nu trebuie să plătești jumătate din salariu.

Începe să economisești pentru pensionare

Având în vedere imprevizibilitatea legislației privind pensiile, este recomandabil să deschizi un depozit de reaprovizionare cât mai curând posibil și să faci economii de cel puțin 2 – 3% din venitul tău. Acest lucru nu îți va afecta foarte mult calitatea vieții, dar vei fi surprins cât de mulți bani pot fi strânși în 5 – 10 – 15 ani.

Întârzie cumpărăturile

Ai vrut spontan să cumperi ceva? Mai așteaptă o zi sau două. Mai crezi că este vital pentru tine? Atunci cumpără-l. Însă 90% din timp, îți vei da seama că a fost doar un moft de moment. Sau poate vei uita de lucrul care părea atât de dezirabil în urmă cu doar două zile.

Semifabricatele sunt rele

Deși hamburgherii drăguți pot părea mai ieftini decât carnea, dacă recalculezi costul pe kilogram, vei înțelege că nu este deloc așa. La urma urmei, această „carne tocată” conține cel puțin 50% pâine și ouă. O felie bună de porc de aceeași sațietate va costa mult mai puțin.

Pe-Internet

Articolul Anterior

5 motive pentru care să-ți cumperi hainele și pantofii în extrasezon

Articolul Urmator

Cum să joci poker Texas Holdem: Ghid pentru începători

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *