Obtine un zambet mai alb si mai stralucitor pentru succes pe plan personal si profesional

Una dintre principalle caracteristici pe care le observa cei din jur este zambetul. Din pacate, sunt persoane care isi ascund chipul frumos si luminos in spatele unui zambet destul de neingrijit. Ingalbenirea si patarea dintilor are legatura uneori cu igiena dentara, alteori numai cu vicii precum fumatul, consumul de cafea, dar si de alcool, ceai si vin rosu sau de alimente care pateaza dintii.

Pentru ca periuta de dinti electrica si pasta de dinti profesionala cu efect de albire la care se face reclama atat de intens nu isi dovedesc eficacitatea, cei care doresc un zambet mai alb si mai stralucitor sunt invitati sa achizitioneze benzi de albire acasa daca nu dispun de suficiente resurse financiare pentru o albire profesionala in cabinetul stomatologic.

Cum ajuta benzile de albire a dintilor in viata personala si profesionala a utilizatorilor?

Un zambet alb, imaculat si stralucitor ii ajuta pe oameni sa obtina admiratia celor din jur, sa obtina succes pe plan personal, o noua cucerire sau o noua iubire, precum si un loc de munca mai bun, intr-un domeniu care presupune interactiunea cu clientii si cu colaboratorii sau prezentarea unor produse sau a unor proiecte importante. Cu alte cuvinte, de cele mai multe ori succesul pe plan personal si profesional nu depinde numai de trasaturile fizice si de inteligenta si pregatire, ci si de felul in care oamenii zambesc si stiu sa isi puna in evidenta calitatile si personalitatea.

Benzile de albire profesionala care contin peroxid de hidrogen sunt sigure si nu afecteaza smaltul dintilor pe termen lung. Acestea au un efect de 25 de ori mai puternic decat cea mai profesionala pasta de dinti pentru albire, iar albirea dureaza pana la cateva luni de la terminarea tratamentului.

In plus, folosirea benzilor de albire nu este la fel de costisitoare precum albirea profesionala in cabinetele stomatologice. Plasturii sunt usor de folosit, se lipesc foarte bine de dinti si pot fi purtati in orice situatie care nu implica prea mult comunicarea verbala cu cei din jur.

Un tratament complet cu plasturii de albire a dintilor ofera rezultate incomparabile cu cele obtinute prin metode traditionale, precum folosirea bicarbonatului de sodiu sau folosirea carbunelui activ, a cojilor de banana sau a pastelor obtinute din combinatii ciudate si periculoase de produse recomandate in mediul online.

Un zambet mai alb si mai stralucitor este cea mai buna cale de a ajunge la inima persoanelor de sex opus, de a castiga increderea clientilor, a sefilor si a colegilor. De asemenea, un zambet stralucitor, alb si imaculat, obtinut cu ajutorul benzilor de albire, va fi rampa de lansare in domenii precum mass-media si modelling, adica in domenii care necesita un aspect exterior impecabil.

Pe langa benzile de albire a dintilor, clientii pot opta si pentru pasta de dinti cu efect de albire si pentru apa de gura care mentin sanatatea dintilor si a gingiilor, asigurand o igiena orala impecabila.

Pe-Internet

Articolul Anterior

Căciuli de blană pentru bărbați călduroase, pentru iernile friguroase

Articolul Urmator

Carnea de pui – cea mai versatila in ceea ce priveste prepararea diferitelor feluri de mancare

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *