Planuiesti sa cumperi o noua usa de interior? Iata ce trebuie sa stii!

Usile de interior sunt la fel de importante ca cele de exterior, asa ca achizitionarea lor trebuie facuta cu la fel de multa atentie pentru ca un client sa primeasca un produs potrivit pentru nevoile lui si care sa se ridice la standardele pe care le are. Camerele din interiorul unei case trebuie sa fie primitoare, astfel incat atat musafirii, cat si gazda sa se simta cat mai comod. 

In momentul in care o persoana alege usi Porta Doors, ea poate personaliza obiectul pe care urmeaza sa il achizitioneze astfel incat sa se potriveasca oricarei camere din locuinta sa. Aspecte precum culoarea, structura, sensul de deschidere, dimensiunea, tocul etc, pot fi schimbate, iar rezultatul o sa fie cu siguranta pe placul celui care plaseaza comanda. 

Cu ce altceva mai vin la pachet usile de interior? 

Printre accesoriile cu care o usa de interior mai poate sa vina la pachet se numara doua sau trei balamale standard, pentru care clientul va plati un cost suplimentar, broasca impreuna cu o cheie simpla, sticla si manerul rotund pentru usi glisante. 

Cumparatorii care isi doresc ca usa pe care urmeaza sa o comande sa aiba un toc reglabil vor plati un cost suplimentar in functie de dimensiunea tocului: spre exemplu, pentru un toc reglabil de tip A, de 75-95 mm cu doua seturi de pervazuri, o persoana va plati in plus 517,65 RON. 

Cum se va face intretinerea usii respective? 

Ca orice alte obiecte dintr-o locuinta, usile au si ele nevoie de un anumit nivel de intretinere. In functie de model, material si alti factori similari, procesul de intretinere o sa difere. Usile de sticla se vor zgaria usor, in timp ce una din lemn va rezista mai mult in timp, chiar daca si ea are nevoie de intretinere. 

Prin urmare, persoanele care planuiesc sa-si inlocuiasca vechile usi de interior cu unele noi trebuie sa tina cont de dimensiunile propriei locuinte, de specificatiile fiecarui model de usa in parte si de nivelul de intretinere de care au nevoie pentru a rezista cat mai mult. 

Articolul Anterior

Care sunt diferitele artificii de lucru?

Articolul Urmator

De ce te logodesti?

Cele mai populare