Sectorul Agricol – Pilonul Central al Carmistin, Conform Declarațiilor lui Iustin Paraschiv. Peste 30% din Cele 8000 de Hectare Cultivate Sunt Dedicat Agriculturii BIO

Sectorul Agricol – Pilonul Central al Carmistin, Conform Declarațiilor lui Iustin Paraschiv. Peste 30% din Cele 8000 de Hectare Cultivate Sunt Dedicat Agriculturii BIO

În universul dinamic al afacerilor, succesul unei entități depinde adesea de forța și eficiența sectoarelor sale vitale. Pentru Carmistin, o companie majoră în sectorul agroalimentar din România, divizia sa de agricultură a devenit un pilon esențial al progresului său.

Carmistin, cu o amprentă puternică în industria agroalimentară, a investit masiv în dezvoltarea diviziei sale agricole. Controlând peste 8000 de hectare, aceasta se mândrește cu o infrastructură agricolă vastă. Un aspect cheie al afacerii lor este dedicarea lor față de practicile de agricultură durabilă și ecologică.

Divizia de agricultură a Carmistin nu este doar o ramură a companiei, ci fundamentul pe care se clădește angajamentul lor pentru produse de calitate, inovație și excelență în domeniul agroalimentar.

Divizia noastră de agricultură este “sufletul” întregii firme!”, afirmă Iustin Paraschiv, liderul Carmistin

Pentru Carmistin, agricultura nu este doar un segment, ci un aspect esențial al identității lor. Aceasta constituie „inima” sau „motorul” care împinge compania spre excelență.

Iustin Paraschiv, conducătorul Carmistin, subliniază că divizia de agricultură este nucleul care susține întreaga organizație. Această abordare îndrăzneață se bazează pe înțelegerea profundă a lui Paraschiv privind rolul crucial al agriculturii în lanțul de producție alimentară.

Antreprenorul accentuează importanța monitorizării fiecărui pas din procesul de producție, începând cu materiile prime. Astfel, divizia de agricultură este nu doar o sursă de materiale, ci și un epicentru de inovație și excelență. Prin aceasta, Carmistin își asigură controlul direct asupra lanțului de aprovizionare, influențând astfel calitatea și siguranța produselor lor.

Sub conducerea vizionară a lui Iustin Paraschiv, această divizie implementează practici agricole de avangardă, aplicând standarde stricte de calitate și tehnologii avansate.

Cultivăm 8000 ha, dintre care peste 30% sunt dedicate agriculturii BIO” spune antreprenorul Iustin Paraschiv!

Actualmente, Carmistin administrează terenuri agricole vaste, totalizând 8.000 de hectare, situate mai ales în Diculești, Vâlcea și Baba Ana, Prahova. Această alegere strategică de amplasare în sudul României le oferă acces la soluri fertile, propice pentru culturile precum grâu, porumb, rapiță și lucernă.

Mai mult, Carmistin s-a orientat ferm spre un viitor mai verde și durabil, dedicând peste 30% din terenurile sale agriculturii BIO. Această mutare spre BIO nu reflectă doar o preocupare pentru sănătatea consumatorilor și mediu, ci și un efort de a stabili standarde noi în industrie.

Carmistin conduce avansul în agricultura ecologică și producția alimentară responsabilă. Într-o lume unde consumatorii sunt tot mai atenți la calitatea și originea alimentelor, această abordare devine crucială pentru viitorul sectorului agroalimentar românesc. Fiecare produs BIO este o mărturie a angajamentului Carmistin de a face lucrurile mai bine, mai sănătos și mai responsabil.

Compania abordează agricultura cu un plan ambițios, cultivând o gamă diversă de cereale, pentru a răspunde nevoilor locale și a susține sectorul agricol național. Se produc atât cereale pentru consumul animalelor, cât și culturi semincere.

Culturile semincere sunt o parte importantă a portofoliului agricol al Carmistin. Acestea sunt destinate producției de semințe. După ce necesitățile interne sunt satisfăcute, semințele sunt distribuite altor companii agricole.

Carmistin produce hrană de calitate la Fabrica de Nutrețuri Combinate, situată în Băbeni

Recoltele din terenurile vaste sunt procesate la Fabrica de Nutrețuri Combinate, unde se pregătește hrana pentru animale cu atenție la fiecare detaliu.

Cu o strategie eficientă, Grupul Carmistin asigură aprovizionarea constantă cu materie primă pentru furaje, destinându-se fermelor proprii. Cu o capacitate de 45 de tone de furaje pe oră, Carmistin a dezvoltat o infrastructură de producție impresionantă. Aceasta le permite să asigure furajele necesare animalelor din fermele lor.

Această abordare subliniază determinarea Carmistin de a furniza hrană de înaltă calitate pentru animalele crescute în fermele lor. Cu resursele potrivite și o infrastructură solidă, Carmistin promovează siguranța alimentară și sustenabilitatea în agricultura românească.

Articolul Anterior

12 Tipuri de Proiecte în Care Se Folosesc Piloții Forați

Articolul Urmator

Cele mai importante avantaje pe care le obții atunci când îți cumperi apartamentul într-o zonă cu acces la facilități

Cele mai populare