Sfaturi utile pentru alegerea locatiei pentru evenimente corporate

Atunci cand vorbim despre evenimente corporate  este recomandat sa se tina foarte mult cont de locatia in care vor avea loc, pentru ca aceasta are tot potentialul de a strica un eveniment sau de a il face mai bun. Pentru a face o alegere corecta si buna trebuie sa tii cont de tot ceea ce inseamna detalii mici si mari, astfel incat la final sa ai cea mai buna locatie.

Aspect

Chiar daca vei gasi un loc preferat rapid va trebui sa ai si o idee despre activitatile pe care le vei face la eveniment si despre toate nevoile participantilor. Unele locatii nu se preteaza deloc la evenimente care incurajeaza comunicarea in grup. Altele nu sunt bune pentru diverse jocuri si activitati. La Skybar, le poti face pe toate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care locatia este atat de cautata.

Aspectul si planul etajului vor afecta foarte mult evenimentul daca nu sunt alese corect.

Fluxul de trafic

Gandeste-te la modul in care participantii se vor deplasa in sala.. Ce zone vor fi cu trafic ridicat la eveniment? Tineti cont de acest lucru atunci cand alegi spatiul pentru eveniment, realizand ca modul in care configurezi mesele si decorul va afecta foarte mult acest lucru.

Activitati pentru evenimentul corporate

Daca vrei sa ai persoane care sa tina discursuri la eveniment vei avea nevoie fie de o scena, sau de un loc pentru a plasa o scena inchiriata. La Skybar toata sala poate fi configurata exact asa cum doresti fara sa iti faci griji ca evenimentul tau nu va fi pe masura asteptarilor.

Ambianta

Acorda o atentie deosebita decorului existent in interiorul locatiei. Ce stil este arhitectura si ce transmite interiorul cladirii? Daca organizezi o gala, probabil vei avea nevoie de diferite spatii de cazare decat ai pentru o expozitie. Cu cat ambianta se potriveste cu senzatia dorita a evenimentului (de lux, de inalta tehnologie, etc.), cu atat evenimentul va fi mai reusit. Din fericire, la Skybar ai la dispozitie un spatiu corporate modern si minimalist amenajat pentru ca toate evenimentele sa poata fi gazduite in cel mai elegant mod.

Accesibilitate

Accesibilitatea se refera la posibilitatea ca toata lumea, in special cei cu nevoi speciale, sa poata accesa cladirea si facilitatile acesteia. Inainte de a putea raspunde la aceasta intrebare, va trebui sa intelegi cine sunt participantii si care sunt nevoile lor.

Probabil vei sti daca vor exista copii la eveniment, dar este posibil sa nu stii daca vor exista persoane cu alte nevoi speciale. In aceasta situatie, este bine sa nu iti asumi riscul si sa apelezi la o locatie accesibila pentru toti, asa cum este Skybar.

Acustica pentru eveniment

Ati participat vreodata la un eveniment unde sunetu a fost atat de tare incat nu se auzea mai nimic, omenii strigau unii la altii si era un haos total? Acest lucru este cauzat de o acustica slaba. Acustica este doar un cuvant fantezist pentru modul in care sunetul calatoreste prin spatiu. Este recomandat ca aceste aspecte sa fie determinate de la bun inceput pentru a evita inconvenientele. La Skybar, specialistii s-au asigurat ca acustica este perfecta si ca sunetul se va auzi impecabil.

Articolul Anterior

In functie de ce standarde decoram camera copilului ?

Articolul Urmator

De ce sa utilizezi Office 365 in compania ta?

Cele mai populare