Siguranta si sanatatea muncitorilor depinde de activitatea desfasurata de catre coordonatorul SSM

Munca pe santier, la diverse proiecte, presupune asumarea unui numar mare de riscuri. Muncitorii trebuie sa stie de fiecare data ce au de facut pentru a se feri de eventualele accidente, activitatea trebuie supravegheata, cu monitorizare continua pentru a fi implementate corect toate strategiile de prevenire a accidentului de munca si cele legate de siguranta muncitorilor. Persoana care are in grija aceste responsabilitati este coordonatorul SSM.

Un coordonator ssm se va ocupa de gestionarea activitatilor desfasurate din punctul de vedere al securitatii si al sanatatii angajatilor, in faza de proiectare, dar si in faza de executie. Planul de securitate, dosarul de interventii, deschiderea unui registru de coordonare, toate cad in sarcina acestui coordonator ssm.

El trebuie sa se asigure ca exista declaratia prealabila si ca aceasta a fost comunicata inspectoratului teritorial de munca cu 30 de zile inainte sa inceapa lucrarile.

Cele mai citite articole

Coordonatorul SSM va avea experienta suficienta pentru a putea lua cele mai bune masuri, peste cinci ani, va avea studii superioare si va incerca de fiecare data sa puna interesul muncitorilor pe primul plan.

Coordonatorii SSM sunt oferiti si de firme specializate in astfel de servicii profesioniste, la preturi rezonabile, oameni cu experienta vasta in domeniu si cele mai bune idei de implementare a strategiilor presupuse de SSM. Este suficient sa gasiti o firma care are experienta in acest domeniu, sa discutati cu reprezentantii sai si sa alegeti cei mai buni coordonatori SSM pentru o activitate desfasurata fara probleme.

Printr-o firma care ofera servicii de coordonare SSM veti economisi timp si bani, veti avea rapid serviciile de care aveti nevoie, un raport calitate-pret perfect si toata increderea in activitatea desfasurata de catre coordonatori.

Experienta vasta din spatele acestor servicii inseamna si o coordonare mult mai eficienta, o atentie sporita la tot ce se intampla in proiect si decizii mai bune luate la momentul oportun. Asadar este recomandat sa incheiati un contract cu firmele specializate pentru a va putea bucura de coordonare SSM fara niciun fel de probleme.

Cele mai citite articole

Pe-Internet

Articolul Anterior

Cand esti luat prin surprindere de decesul persoanei dragi apeleaza la o firma de pompe funebre

Articolul Urmator

Ce calitati trebuie sa indeplineasca un notar si cum trebuie sa alegi cabinetul notarial potrivit?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *