Tips&tricks: cum sa alegi usor cea mai frumoasa veioza dormitor

Dupa o zi grea la serviciu, toata lumea merita sa ajunga acasa intr-un mediu primitor si prietenos, in care sa se simta excelent. De exemplu, dormitorul este locul de refugiu, unde oamenii cauta sa se relaxeze si sa aiba parte de linistea care le-a lipsit intreaga zi.

De aceea, amenajarea acestui spatiu este foarte importanta, incepand de la patul ales si pana la dulap. Cat despre lumini, recomandat este ca adultii sa aiba cel putin o veioza dormitor, datorita careia atmosfera din aceasta incapere va fi intotdeauna minunata, indiferent de momentul zilei sau al noptii! Alegerea acestui obiect trebuie facuta in functie de cateva criterii importante, iar ele pot fi descoperite in randurile ce urmeaza.

Dimensiune

Pentru inceput, cei care isi doresc sa achizitioneze o veioza trebuie sa se gandeasca la dimensiunea potrivita pentru ei. Modelele micute si cochete sunt perfecte pentru a fi asezate pe noptiera, chiar langa pat, fiind extrem de simplu de accesat pentru aprinderea si stingerea luminii. In acelasi timp, exista si veioze mai mari, care au capacitatea de a oferi o lumina mai puternica.

Design-uri interesante pe Egloromania.ro

In ceea ce priveste design-ul veiozelor, important de precizat este faptul ca exista o gama extrem de larga de modele. De exemplu, pe site-ul Egloromania.ro exista atat de multe tipuri de veioze, incat cumparatorilor le va fi efectiv dificil sa aleaga doar una. Rotunde, patrate, in forma de floare, cu picioare mai lungi sau mai scurte, din diferite tipuri de materiale: acestea sunt elementele care contureaza diversitatea in materie de obiecte pentru luminat.

Pe baza de baterii sau cu fir?

Un alt element ce trebuie luat in considerare pentru achizitionarea celor mai calitative veioze este modul in care acestea sunt alimentate cu energie. De exemplu, exista modele care functioneaza pe baza unor baterii ce trebuie schimbate constant si care sunt foarte practice, pentru ca pot fi amplasate oriunde, independent de prize. In acelasi timp, consumatorii au la dispozitie si veioze care se conecteaza la prize si care trebuie neaparat puse in apropiere de sursele de energie din dormitor.

Tipul de abajur

Abajurul este partea superioara a veiozelor care, de cele mai multe ori joaca un rol extrem de important cand vine vorba despre modul in care este distribuita lumina. Specialistii in domeniu recomanda consumatorilor sa aleaga modelele cu abajururi rotunde daca isi doresc mai multa lumina. Mai mult, aceste obiecte trebuie sa se potriveasca din punct de vedere al designului cu intreaga camera!

Seturi sau veioze independente

Nu in ultimul rand, cei care cauta veioze trebuie sa stie ca pot achizitiona fie seturi, fie veioze independente, in functie de locul in care doresc sa le puna. Consumatorii care isi doresc o imagine de ansamblu bine echilibrata in dormitor trebuie sa se indrepte catre seturi, mai ales atunci cand vor sa puna veiozele pe noptiere. In schimb, persoanele care isi doresc diversitate si care apreciaza elementele de décor, care sunt totodata functionale se pot indrepta catre veiozele diverse ca forma, marime si culoare!

Articolul Anterior

Flipchart-ul, un obiect office mereu la modă

Articolul Urmator

Mai ușor scapi de un tigru, decât de grijile datoriilor neplătite la timp

Cele mai populare