TOP 4 modalități care te ajută să te relaxezi în 5 minute

Zilele tale sunt uneori atât de încărcate încât chiar dacă simți nevoia nu reușești să te relaxezi pentru a-ți putea continua sarcinile cu mai multă energie și productivism? Ei bine, când vine vorba de relaxare, sigur, e ideal să dormi o oră în timpul zilei sau să ieși la o terasă, însă dacă timpul nu-ți permite apelează la acele metode inedite de a te relaxa, în doar 5 minute. Care sunt acestea și cum funcționează?

Iată mai jos 4 modalități care te ajută să te relaxezi în doar câteva minute 

  1. Bea un ceai verde

O cană de ceai verde sigur are mari șanse să te calmeze în acele momente agitate. Acesta datorită conținutului său, contribuie la reducerea răspunsurilor la stres ale organismului. Totodată, pe lângă conținut, ceaiul verde te poate ajuta și prin intermediul culorii. Așează o cană de ceai pe birou și lasă ca efectul verdelui pământiu să producă efectele dorite. 

  1. Ajută-te de miere

Mierea are numroase beneficii asupra organismului printre care combaterea anxietății, depresiei și chiar la protejarea creierului. Astfel că adaugă puțină miere în cafea, ceai, iaurt sau gustă direct din borcan, iar în acest fel vei căpăta un plus de energie pentru a-ți termina task-urile din ziua respectivă cu succes. 

  1. Meditează

Nu e neapărat nevoie de un întreg weekend detașat de agitație pentru a te putea relaxa. Poți face acest lucru în doar câteva minute prin intermediul unor tehnici de meditație. Mediatația te ajută prin intermediul minții și a puterii de vizualizare să te izolezi de exterior și de tote lucrurile care-ți provoacă stres. În acest fel, cu mintea limpede poți aborda cu mult mai multă claritate sarcinile, alungând și stresul inutil. 

     3.   Conectează-te cu respirația

De multe ori când ești foarte prins cu anumite activități poți avea tendința de a-ți ține respirația, sau de a inspira superficial, fapt care poate amplifica starea de stres. Astfel că pentru a obține o stare mai relaxată încearcă să faci câteva exerciții de respirație lente care cu siguranță te vor calma. Inspiră aer adânc pe nas și elimină-l pe gură, de câteva ori în mod conștient. 

  1. Ajută-te de o mini narghilea

O mini-narghilea te ajută să ai un moment de eliberare, în care te poți calma și detașa de toate gândurile legate de activitatea din momentul respectiv.  Aceasta vine în diverse arome astfel încât să te poți bucura și de o plăcere a gustului. Dacă îți surâde ideea și ești nerăbdător să ai astfel de momente de relaxare rapide poți intra pe Narghile.ro de unde să-ți achiziționezi o mini-narghilea din varietatea de produse și arome. 

În concluzie, dacă ai nevoie de câteva modalități rapide de relaxare pentru zilele foarte aglomerate să știi că sunt câteva de ajutor. Pregătește-ți un ceai verde, fă exerciții de respirație, mănâncă miere pentru un plus de energie sau optează pentru o mini-narghilea pentru spiritul liber din tine, Oricum ar fi vei reuși să găsești o variantă care pentru tine va funcționa cel mai bine, iar apoi să elimini stresul dăunător pe termen lung. 

Sursa foto: unsplash.com

Articolul Anterior

Verifica piesele de combina uzate inainte de inceperea recoltarii

Articolul Urmator

Cum sa castigi bani cu un blog?

Cele mai populare