TOP 5 moduri prin care îți poți personaliza mașina

Îți dorești să-ți personalizezi mașina astfel încât să atragă atenția în trafic și să o diferențieze de celelalte? Ei bine, sunt o multitudine de metode prin care poți să faci acest lucru, depinde doar de preferințele pe care le ai, de bugetul de care dispui. Totodată trebuie să ai în vedere și reglementările legale în vigoare care fac trimitere către controlul poluării, emisiile pe care modificările le pot genera și incidentele provocate de distragerea atenției. 

Iată așadar mai jos câteva modalități prin care îți poți personaliza mașina, iar acestea să se încadreze și în limitele legii

  1. Vopsește-ți mașina

Când vine vorba de vopsirea mașinii tale, variantele sunt aproape nesfârșite. Impresionează-i pe participanții la trafic cu diverse combinații de culori, nuanțe de accent sau un design în două tonuri. Poți opta pentru un decor elegant, classy, sofisticat sau pentru unul sport adăugând și elemente grafice. Depinde doar de inspirația ta și de modul în care îți închipui rezultatul final. 

  1. Folosește folii de vinil

Acoperă-ți exteriorul mașinii cu imagini, grafice sau diferite modele colorate. Companiile folosesc adesea folii de vinil pentru promovarea brandului, însă acestea sunt populare și când vine vorba de personalizarea mașinii personale. Din fericire ai de ales dintr-o varietate de finisaje și texturi disponibile. Foliile de vinil pot acoperi întreaga caroserie a mașinii sau doar zone specifice, cum ar fi grila din față, plafonul sau oglinzile laterale.

  1. Folosește-te de iluminare

Oferă mașinii tale o strălucire apare adăugând becuri led în interiorul acesteia. Astfel vei crea o atmosferă inedită iar condusul va deveni brusc mai interesant sau distractiv. Așa că poți instala lumini sub bord sau pe torpedo, pe care ai posibilitatea de a le schimba la o apăsare de buton. Mașina ta va avea astfel decorul unic, personalizat pe care ți-l dorești. 

  1. Modifică scaunele

Nu trebuie neapărat să păstrezi scaunele originale ale mașinii, însă asigură-te că atunci când le înlocuiești, modificarea nu va afecta airbag-urile, iar pasageri pot folosi în continuare centura de siguranță originală. Când vine vorba de alegere, poți opta pentru diferite tipuri de scaune cum sunt cele sport sau cele care conferă un aspect elegant. Totodată, dacă îți dorești înlocuirea covorașelor poți alege covorașe Autogedal pentru mașina ta care vin într-o varietate de modele care se vor potrivi design-ului pe care vrei să-l obții. 

  1. Personalizează interiorul prin intermediul culorilor

Poți schimba culorile scaunelor cu lucrări de tapițerie personalizate și, totodată poți alege o anumită vopsea pentru orice suprafață dură din interiorul mașinii tale. Cele mai populare alegeri includ culori îndrăznețe cum sunt portocaliu, verde, albastru sau alb pentru pielea scaunelor. În acest fel vei obține un decor personalizat, care va reda un anumit nivel de originalitate autovehiculului. 

În concluzie, dacă îți dorești ca mașina ta să treacă printr-o transformare, atunci poți opta pentru diverse metode de personalizare care te vor ajuta să te evidențiezi în trafic și vor crea o atmosferă unică în interiorul acesteia. Astfel că poți schimba culorile, să te folosești de metode de iluminare cu led dar și să modifici scaunele sau doar tapițeria acestora. 

Sursa foto: unsplash.com

Articolul Anterior

De ce ai nevoie de fapt de un specialist SEO

Articolul Urmator

Cum îngrijim corect căștile, astfel încât să nu se deterioreze în timp. 4 sfaturi extrem de utile

Cele mai populare