Top locatii din Bucuresti pentru un eveniment de vis

Atunci cand esti in cautarea unui restaurant foarte exclusivist pentru nunti, pentru botezuri sau pentru alete evenimente iti recomandam sa alegi o locatie de vis in care sa domneasca romantismul si frumusetea atator clipe magice. Iti recomandam mai multe locatii pe care le poti alege.

Secret Society Ballroom

Aici visul tau poate deveni realitate datorita spatiului elegant si nobil si datorita personalului care te va trata pe tine si pe invitatii tai cu respect si foarte mare seriozitate. Poti chema aici si un taraf nunta Bucuresti pentru ca evenimentul sa fie complet. Este alegerea ideala pentru orice eveniment din viata ta indiferent de tipul acestuia.

The roof

Restaurantul the Roof este o locatie frumoasa unde acoperisul devine ziua azuriu si noaptea poti sa vezi luna si stelele. Restaurantul decapotabil este realizat din sticla iar terasa este insorita chiar si in momentul in care ploua. Acest local este perfect pentru o nunta de basm.

Restaurant Sangria

Daca vrei sa te bucuri de relaxare intr-o atmosfera mediteraneana si intr-un cadru care genereaza senzatii interesante cu ajutorul unei curti interioare in stil spaniol, vei gasi aici tot ceea ce doresti. Te vei bucura de o excursie culinara pe care sa o tii minte si de un vin bun sub cerul liber. Locatia este amplasata in centrul orasului, departe de zgomot sau de caldura.

Salon du Mariage

La Salon du Mariage suntem incantati de locatie. La 10 km de Bucuresti, salonul Toujours l’Amour este amplasat intr-un décor de basm si are deschidere la o piscina si la un parc amenajat neoromatic. De la aspectul impunator al candelabrului central si pana la candoarea decoratiunilor interioare, vei fi surprins de atentia acordata detaliilor.

Phoenicia Express

Cu un ambient foarte modern, rafinat si elegant Phoenicia Express este locul potrivit pentru nunti destinse si de foarte mare bun gust. Poti ramane in hotel peste noapte intr-unul dintre apartamente si a doua zi poti lua avionul catre o destinatie exotica spre care ti-ai propus sa mergi in luna de miere.

Complex Herastrau

O nunta vara, organizata pe malul apei si inconjurat de verdeata, alaturi de o briza care adie incet, este cu siguranta evenimentul la care ai vosat tot timpul. Avand o istorie foarte bogata, restaurantul este unul dintre cele mai cautate puncte de reper pentru a organiza evenimentele pentru ocazii speciale si nunti.

Aristocrat events hall

Asa cum spune si numele locatiei, aici visul tau va deveni realitate datorita spatiului elegant si nobil, dar si personalului care te va trata cu seriozitate si respect. Poti sa alegi una dintre cele cinci sali, astfel incat nunta ta sa arate asa cum vrei.

Acestea sunt cele mai importante locatii de nunta din capitala. Indiferent pe care dintre ele o alegi, taraful de nunta se va prezenta cu siguranta la evenimentul tau, completand imaginea generala a unei nunti perfecte. Alege locatia in functie de numarul de invitati pentru ca fiecare persoana sa aiba suficient loc in care sa se desfasoare in voie.

Pe-Internet

Articolul Anterior

Mai ușor scapi de un tigru, decât de grijile datoriilor neplătite la timp

Articolul Urmator

Hranirea simultana a bebelusilor cu lapte de mama si lapte praf Topfer: avantaje si riscuri

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *