Tu ai renunta la geanta pentru un rucsac? De ce?

Femeile trebuie sa arate bine, sa isi accesorizeze tinutele intr-un mod cat mai interesant si sa poarte cu ele tot ceea ce au nevoie intr-o geanta sau un rucsac suficient de incapatoare incat sa isi poata tine servetelele umede, uscate, machiajul, tableta, rujul, tampoanele, agenda si pixul, portofelul, sticla cu apa, precum si o mica gustare sau alte lucruri care le sunt necesare in viata de zi cu zi. Cine indrazneste sa rastoarne geanta unei femei se va minuna de ceea ce va gasi inauntru si de cat de multe lucruri pot ascunde gentile, de la ac si ata de cusut pana la surubelnita, pastile, talismane, carti, iar lista poate continua.

Cele care au curajul sa inlocuiasca geanta cu un rucsac dama ieftin vor avea placuta surpriza ca acesta sa fie la fel de incapator ca si geanta, insa mult mai comod de purtat. In plus, rucsacul nu este potrivit numai femeilor care adopta un stil casual, ci si celor care au un stil elegant.

Principalele motive pentru a investi intr-un rucsac de dama

Rucsacul de dama este foarte accesibil, atat din punctul de vedere al pretului, cat si din acela al posibilitatii de a fi cumparat si comandat foarte simplu, din mediul online. Rucsacul se potriveste la foarte multe stiluri vestimentare: casual si smart casual, dar si elegant si business si, mai ales, la stilul sport. Daca pana nu demult femeile isi imaginau ca numai mamicile, care au nevoie de ambele maini pentru a avea grija de cei mici, poarta rucsac, acum lucrurile stau complet diferit.

Agentii de asigurari, agentii imobiliari, femeile care au un job care presupune si munca de teren, dar si femeile care se duc la birou imbracate business pot opta pentru un rucsac in care sa isi tina agenda si pixul sau agenda electronica, precum si celelalte obiecte necesare.

Sunt si situatii in care tinutele elegante cu pantaloni permit purtarea unui rucsac de dama elegant, iar emisiunile din mass-media sunt pline cu astfel de imagini de vedete indraznete care accesorizeaza tinutele fashion si elegante cu un rucsac.

Un principal avantaj al rucsacului de dama este acela ca permite libertate de miscare, precum si faptul ca, fiind purtat pe ambii umeri, nu se mai pune presiune pe un singur umar, in asa fel incat coloana vertebrala sa nu mai fie afectata. Rucsacul este la fel de incapator ca si o geanta de umar, iar compartimentarea este la fel de utila ca in cazul gentilor, astfel incat femeile sa nu fie nevoite sa caute foarte mult un pix, un servetel sau un ruj, iar organizarea sa fie perfecta.

Nu in ultimul rand, femeile care renunta la geanta de umar in favoarea unui rucsac se vor simti mai libere si vor avea mai multa incredere in sine, vor avea o alura mult mai tinereasca, aproape scolareasca si se vor bucura de mai multa libertate de miscare. Rucsacul de dama este usor de intretinut si de curatat, are un pret foarte avantajos si poate fi comandat direct din magazinele online.

Articolul Anterior

Cosuri cadou potrivite pentru partenerii de afaceri, sefi sau superiori

Articolul Urmator

Tu stii ce inseamna anxietatea si daca suferi de aceasta tulburare?

Cele mai populare