Tu ce culori vrei să predomine la petrecerea ta de nuntă?

Vrei să ai parte de o organizare nuntă Ploiești de zile mari? Atunci apelează la oamenii de la Seva Events!

Alegerea temei și ulterior, pe această bază, a decorațiunile de nuntă, sunt unele dintre punctele esențiale în realizarea unui eveniment cu adevărat unic.

Poți asemăna pregătirile pentru nunta ta cu munca depusă de un pictor care creează o capodoperă. De aceea, alegerea unei palete de culori care să se potrivească exact cu felul de a fi al cuplului, cu stilul pe care l-au ales cei doi pentru îi reprezintă, este secretul succesului visat al petrecerii.

Lucruri generale de care trebuie să se țină cont când organizezi o petrecere de nuntă

În afară de tema nunții, mai trebuie să ții seama și de alte aspecte pentru a avea o petrecere memorabilă: perioada a anului în care se desfășoară fericitul eveniment, scenariul petrecerii (dacă există unul), spațiul ales, gustul și personalitatea cuplului și, de ce să nu recunoaștem, tendințele la modă în materie de organizare nunți.

O petrecere de nuntă personalizată nu se poate obține fără a folosi anumitor culori vedetă.

Iată de ce cuplul ar trebui să cadă de acord cu privire la tonurile coloristice folosite, așa încât ambii să se simtă confortabil în ziua cea mare. 

Vremea, lumina naturală sau artificială, perioada din zi sau noapte, tipurile de flori pe care le vei comanda, influențează direct decorarea sălii de nuntă.

Culori de bază, culori secundare

De regulă, este bine a se alege una sau două nuanțe predominante și apoi se completează paleta cu variații de tonuri.

Cuplurile care se tem ca să aleagă culorile secundare, cel mai bine este să se orienteze spre alb, gri, spre game de bej sau chiar către negru, pentru un contrast semnificativ.

Sezonul nunții

Cele mai citite articole

Un element important în alegerea paletei de culori este și sezonul din an în care va avea loc petrecerea. Chiar dacă ea se va desfășura într-un salon cochet închiriat de la Seva Events.

Primăvara și vara, când zilele sunt luminoase, cele mai sunt indicate culorile vesele, puternice, la care se adaugă nuanțe deschise, precum roz, lila sau alb.

Toamna, cele mai indicate sunt nuanțele coloristice de maro, verde, galben, portocaliu și auriu. Pentru a crea un mediu elegant și discret, pariază pe culorile de pământ și nu vei da greș.

Iarna, când anotimpul este răcoros, culorile calde, roșu sau nuanțele bordo, aduc bucurie, vitalitate și evidențiază centrul mesei, precum și alte elemente de decor, mai ales în combinație cu albul.

Petrecere de nuntă organizată ziua sau noaptea?

Din punctul de vedere al perioadei din zi sau din noapte când are loc petrecerea, iată ce culori se pot alege.

Dacă petrecerea de nuntă, așa cum se întâmplă de multe ori la noi, se desfășoară pe timpul nopții, atunci tonurile de negru, auriu și vișiniu sunt cele mai potrivite. Sunt elegante și atemporale. 

În timpul zilei, când lumină naturală este în plenitudinea ei, se pot utiliza culori vesele precum portocaliu, lila, roz, albastru, verde, deoarece vor avea un efect magic atât asupra stării de petrecere, cât și asupra fotografiilor ce se vor realiza cu această ocazie.

Alte elemente de luat în seamă

Întotdeauna trebuie luate în considerare și culorile  pereților, mobilierului, draperiilor, perdelelor, podelei, tipul de iluminare.

Specialiștii ne sfătuiesc să renunțăm la iluminarea de scenă colorată care aduce cam prea mult a club, a discotecă. Dacă se dorește o iluminare diferită se pot angaja niște specialiști care se pricep. Totuși, dacă cuplul nu prea știe ce să aleagă, luminile neutre (albul și galbenul) sunt cele mai potrivite pentru o petrecere de nuntă.

Tendințele sunt importante dacă se dorește o nuntă modernă, deși nu e obligatoriu acest lucru. 

Oricum, dacă vrei să fii cool, cel mai bine e să apelezi la persoanele care se ocupă de organizări nunți în Ploiești. Și personalul de la Seva Events te poate ajuta cu idei bune pentru ca să ai parte de o petrecere de nuntă senzațională. Contactează-i din vreme și nu vei regreta!

Cele mai citite articole

Pe-Internet

Articolul Anterior

Vinzi înghețată? Comandă vitrina frigorifică optimă pentru tine!

Articolul Urmator

Componente originale de caroserie auto la un click distanță!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *