Vinzi înghețată? Comandă vitrina frigorifică optimă pentru tine!

De ce o vitrină înghețată este un echipament esențial în multe unități de comerț cu amănuntul, care poate să asigure succesul unei astfel de activități comerciale, nu mai trebuie să fie aduse argumente.

Cele mai citite articole

Aspectul acesteia, precum și modul de amplasare ingenios, ar putea însă ca să facă o diferență semnificativă între diversele cofetării și gelaterii.

Vitrina de înghețată dintr-o cofetărie, spre exemplu, trebuie să fie impecabilă, să arate foarte cool, să fie extrem de plăcută atunci când o privim. Astfel, înghețata va arăta mai atractiv, mai luminoasă și îi transmite potențialului client promisiunea că este și foarte gustoasă.

Mai nou, există vitrine de înghețată profesionale și în restaurante, baruri, în holul cinematografelor, în cluburi, precum și în alte spații de divertisment.

Există două moduri principale de expunere a înghețatei:

– vrac;

– ambalată.

La o privire superficială, orice vitrină de înghețată este un soi de cutie de congelare alimente normală care poate avea suplimentar, în partea superioară, o vitrină suplimentară. Totuși, este vorba de un echipament frigorific complex care trebuie apreciat la justa lui valoare.

Criterii de alegere a celei mai bune vitrine de înghețată

Atunci când alegi vitrinele pentru înghețată ar trebui să ai în vedere următorul checklist:

  • Dimensiunile și volumul vitrinelor

Echipamentele frigorifice pentru înghețată se aleg în raport de necesitățile antreprenorului. Se pot comanda vitrine de dimensiuni reduse, ideale pentru tarabe, comerț stradal și magazine micuțe, inclusiv cofetării. Dar și vitrine generoase pentru înghețată care sunt destinate în special pentru magazinele și supermarketurile de dimensiuni medii și mari.

  • Numărul de cuve

Atunci când ne referim la vitrinele de înghețată, ne vine în minte în special înghețata preparată care se servește la cupă de către personalul angajat, mai degrabă decât cea preambalată.

Din acest punct de vedere, cu cât există mai multe sortimente de înghețate, cu atât și numărul de cuve este mai mare.

Dacă ar fi să ne referim la cuvele pentru înghețată mai trebuie spus că trebuie să avem în vedere volumul util, respectiv cantitatea de produs ce se pot încărca într-un astfel de recipient.

  • Tăvile pentru înghețată

Tăvile pentru înghețată de regulă se achiziționează separat, dar reprezintă niște elemente foarte importante pentru aceia care urmează să vândă înghețată, deci trebuie alese cu mare grijă.

  • După modul în care clienții pot să vadă felul de înghețată favorit există vitrine cu geamul frontal drept, precum și altele cu geam înclinat.

De regulă, vitrinele din sticlă dreaptă sunt mai ieftine și se folosesc mai ales în comerțul stradal sau în centrele comerciale mari.

În schimb, vitrinele frigorifice din sticlă curbată sunt cumpărate mai ales pentru utilarea cofetăriilor și ale altor unități de tip Premium, inclusiv baruri și cafenele.

  • Temperatura până la care echipamentul de răcire poate să coboare spre a păstra înghețata la temperatura optimă.

Când achiziționați un astfel de echipament pentru a vinde înghețată pe stradă în miezul verii e nevoie de o clasă de echipamente care să fie capabilă a face față unor temperaturi aproape tropicale.

  • Numărul de cuve afectează mărimea vitrinei de înghețată.

Acei care se orientează către asemenea echipamente frigorifice pentru înghețată trebuie să aibă în vedere capacitatea și dimensiunea acestora. Având în vedere că într-un astfel de utilaj se pot suprapune mai multe cuve și dimensiunile utilajului pot varia mult.

În afară de vitrine frigorifice, mai există și congelatoarele pentru înghețată care au o capacitate mult mai mare în raport cu vitrinele de înghețată clasice. Sunt mai scumpe, dar ele sunt cumpărate în special de în supermarketuri pentru autoservire, dar și în magazinele specializate. Aici se depozitează tipurile de înghețată preambalată.

La TC Romania Crown Cool găsești echipamente pentru înghețată de calitate, la prețuri fără concurență. Comandă-le rapid, pentru că stocul se epuizează rapid!

Cele mai citite articole

Pe-Internet

Articolul Anterior

Tu ce motive ai ca sa optezi pentru o balustrada de sticla de interior pentru casa sau afacerea ta?

Articolul Urmator

Tu ce culori vrei să predomine la petrecerea ta de nuntă?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *