Lucrarile de hidroizolatii cu poliuree de cea mai buna calitate sunt caracterizate de o textura stransa si o flexibilitate considerabila, acesta fiind unul din cele mai noi si mai eficiente materiale care isi pastreaza proprietatile mecanice si rezistenta si are o protectie ridicata impotriva radiatiilor UV. Toate straturile de protectie poliureice formeaza o membrana monolitica, sigura, foarte densa si aderenta.
Ce este poliureea si de ce sa optezi pentru lucrari de hidroizolatii in casa sau afacerea ta?
Poliureea este un material extrem de nou si de inovator care este folosit in scara larga in constructii. Aceasta este ecologica, are un efect izolator eficient si are rolul de a proteja toate suprafetele pe care este aplicata de coroziune si de uzura, fiind perfecta pe orice tip de suprafata.
Atunci cand oamenii au in plan sa puna pe picioare un proiect imobiliar de mai mare anvergura cum ar fi un bloc, sau mai mic, o simpla casuta de la tara, este important sa ia in calcul si lucrarile de hidroizolatii. Hidroizolatiile profesioniste sunt singura metoda prin care proprietarii pot alunga mucegaiul, igrasia si deteriorarea in timp a peretilor si a mobilierului din cauza precipitatiilor.
In ceea ce priveste lucrarile de hidroizolatii, nu numai terasele si acoperisurile trebuie sa fie hidroizolate, ci si peretii sau fundatiile. Potentialii clienti trebuie sa urmareasca si portofoliul companiei cu care doresc sa colaboreze pentru a fi siguri ca au facut cea mai buna alegere. Din portofoliul companiei Izoterm Systems nu lipsesc lucrari de amploare, blocuri sau cladiri administrative, precum si lucrari de mai mica anvergura.
Necesitatea serviciilor de hidroizolatii este manifestata atat la nivelul terasei sau acoperisului, cat si in alte locuri, insa acestea sunt cele mai frecvent solicitate. Terasa de la parter sau din orice spatiu ce serveste o intrare trebuie sa fie hidroizolata pentru a evita neplacerile care sunt cauzate de infiltratii. De cele mai multe ori, specialistii in domeniu omit necesitatea hidroizolatiei si trec direct la finisaje, insa aceasta este o alegere cum nu se poate mai proasta. Problema apare la scurt timp de la inchiderea constructiei, cand apare umezeala si gletul se deterioreaza la nivelul de intersectare a peretelui cu pardoseala.
Infiltrarea apei pe sub usa poate determina chiar umflarea parchetului in primele incaperi, in cazul in care nu se opteaza pentru lucrari de hidroizolatii. De asemenea, gresia, adezivul si chitul nu asigura impermeabilizarea de lunga durata, fiind foarte important ca hidroizolatia sa se aplice pe toata terasa si nu numai pe jumatate de metru pe langa perete sau usa, deoarece betonul care este lasat fara izolatie absoarbe apa si umezeala se va intinde pe dedesubt si va ajunge in casa. in functie de proiectul de hidroizolatii, se pot folosi diferite materiale, insa este bine ca hidroizolatia sa fie intotdeauna luata in calcul in faza de constructie pentru a evita stricaciunile ce trebuie reparate ulterior.