Tot ce trebuie știut despre construcțiile industriale

Proiectele de construcții comerciale duc întotdeauna la crearea de locuri de muncă pe scară largă, dar construcțiile industriale duc dimensiunea și domeniul de aplicare la un alt nivel. Aceste întreprinderi uriașe proiectează, instalează și întrețin structuri și componente ale producției industriale, cum ar fi centrale electrice și fabrici. Nivele unice de expertiză într-o varietate de domenii axate pe capacități de proiectare și construcție specializate. Procesul de construire a unei instalații industriale poate fi gestionat de client sau de antreprenorul său industrial și chiar și agențiile guvernamentale au un cuvânt de spus în aceste proiecte enorme. Fiecare proiect de construcție industrială este unic, dar trebuie să existe 3 factori pentru toate proiectele de construcții industriale de succes.

Procesul de proiectare-construire a unei construcții industriale

În mod tradițional, domeniul industrial începe cu servicii de proiectare independente. Odată întocmite planurile, sunt solicitate ofertele de construcții industriale, iar contractantul câștigător se ocupă de construcții. Procesul de proiectare-construire consolidează acești trei pași într-un model de livrare a proiectului care are ca rezultat economii substanțiale față de metodele convenționale. Un client poate fi deservit de un grup care se ocupă de:

–   Planificare;

–   Pregătirea șantierului;

–   Toate aspectele construcției.

Un antreprenor cu capacități de proiectare-construire coordonează și gestionează toate serviciile, inclusiv furnizorii și subcontractorii. Este vorba de fapt despre controlul proiectului, în timp ce contractantul eficientizează procesul general. 

Lanțul de comandă în construcții industriale

Cineva care a participat deja la realizarea unei construcții industriale are deja avantajul unei imagini de ansamblu pe care unii clienți nu o au inițial. Gestionarea personală a procesului înseamnă coordonarea proiectării, planificării și construcției. Poziția de lanț de comandă permite lucrul cu personal intern și contactarea din exterior doar a celor care au meserii în afara specialității deținute de echipa proiectantului. Opțiunile pentru autogestionarea proiectelor de construcții industriale permit flexibilitate, dar succesul locului de muncă depinde de experiența avută. Când este stabilit lanțul de comandă pentru următorul proiect de construcție, este nevoie de asigurarea faptului că există o încredere considerabilă în experiența oricui gestionează proiectul. Gestionarea experimentată a construcțiilor este cheia eficienței care poate economisi bugetul companiei.

Conformitate locală și de stat

Diferite linii directoare și reglementări guvernamentale care se aplică construcțiilor industriale formează o rețea complexă de documente necesare și inspecții. Etapa de proiectare a unui astfel de proiect necesită o atenție deosebită în ceea ce privește planificarea siguranței locului de muncă înainte ca lucrarea să poată începe. Selecția inițială implică abordarea problemelor legate de utilizarea terenului și de aspectele legate de mediu. Alte exemple de reglementări guvernamentale privind procesul de construcție în acest caz includ:

–   respectarea codului clădirii;

–   eliminarea deșeurilor periculoase.

Gestionarea diferitelor agenții poate fi un proiect în sine, deci este nevoie de asigurarea faptului că se lucrează cu un contractor de proiectare-construire care poate naviga rapid prin reglementările locale și de stat.

Construcția industrială se deosebește de alte proiecte comerciale, având nevoie de talent specializat în proiectare și capacități complete de construcție. O echipă competentă în acest sens este o echipă pregătită în orice moment să servească următoarea lucrare, punând la dispoziția clientului o gamă completă de servicii, inclusiv design gratuit și pachete de planificare fără obligații.

Pe-Internet

Pe-Internet

Articole: 905