Una dintre cele mai bune optiuni ale gospodinelor care nu mai stiu ce sa faca de mancare pentru membrii familiei este sa cumpere un pui. De asemenea, marii bucatari stiu ca acest tip de carne, carnea de pui, sta la baza multor preparate traditionale si internationale. Practic, carnea de pui este folosita pentru a prepara supe dulci, ciorbe acre, felul principal, fripturi, frigarui, gustari calde si reci si chiar si preparate din carne tocata.
Carnea de pui ca la tara este foarte apreciata pentru valorile nutritionale excelente, pentru continutul ridicat de proteine, de vitamine si de minerale, dar si pentru numarul redus de calorii. Practic, romanii sunt indemnati sa consume carne de pui pentru ca este ieftina, se prepara usor, are calitati nutritive excelente si le aduce numai beneficii din punctul de vedere al sanatatii si al siluetei.
Ce poti pregati din carnea de pui ca la tara?
Carnea de pui ca la tara marca La Provincia este ideala pentru a prepara atat feluri de mancare pentru intreaga familie si pentru invitati, cat si pentru clienti. Carnea de pui La Provincia apartine unui brand 100% romanesc, unui important jucator pe segmentul agroalimentar, cel mai respectat producator local de carne de pasare, care detine toate certificarile necesare pentru retailul modern, sustinandu-se in mod autonom prin agricultura proprie, necesara fermelor.
Produsele La Provincia sunt disponibile intr-o gama foarte variata, de la puiul intreg, numai bun pentru a fi pregatit la rotisor sau la cuptor, pe pat de sare sau pe legume, pana la pieptul de pui intreg, cu piele si os, sau dezosat, aripioare delicioase, pulpe intregi, pulpe superioare sau inferioare, cu piele si os sau dezosate, dar si maruntaie si organe, precum ficat, inimi si pipote. Practic, clientii au la indemana cel mai important ingredient pentru a prepara cele mai gustoase preparate din carne de pui.
Pentru ca majoritatea gospodinelor stiu ce inseamna sa isi puna zilnic aceeasi intrebare, si anume „Ce mai pregatesc de mancare astazi?”, site-ul La Provincia vine in ajutorul acestora cu retete simple, dar si sofisticate, cu retete al caror ingredient principal este carnea de pui, retete care se prepara la cuptor, pe flacara deschisa, pe gratar sau in alte feluri. Carnea de pui este cea mai versatila, mai usor de acceptat de catre copii si adulti deopotriva, indicata la raceli, in cazul persoanelor care sufera de afectiuni ale ficatului, in cazul persoanelor care au un nivel al colesterolului ridicat, precum si al celor perfect sanatoase.
Carnea de pui este ingredientul principal pentru aperitive, pentru supe si ciorbe, pentru felul principal, precum si pentru preparatele la cuptor si chiar si pentru unele deserturi. Cu carne de pui ca la tara pot fi preparate atat mancaruri traditionale, cat si mancaruri care provin din bucataria internationala, precum cea asiatica, cea nord-europeana sau preparate de tip fast-food gatite in casa, care sunt mult mai sanatoase decat cele din centrele specializate. Carnea de pui este indicata pentru consum inca din primele luni de viata ale copilului, adica de la inceperea diversificarii hranei bebelusilor.
LaProvincia este o marca inregistrata a grupului Carmistin.